marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Tušmobil - brezplačno opozorilo pred vremenskimi nevarnostmi


24.08.2009
Objavil: Thomas Bergant

Tušmobil je zaradi vedno ekstremnejših vremenskih pojavov v Sloveniji s pomočjo lastnega znanja razvil storitev opozarjanja svojih uporabnikov SMS neurje. Uporabniki bodo besedilno, preko SMS sporočil, in slikovno, s pomočjo mobilnega portala Tuškabina, vse leto sproti obveščeni o vseh vremenskih nevšečnostih.

Izbirali bodo lahko med podatki za več kot 200 slovenskih krajev in mest.

Tušmobil bo svojim uporabnikom brezplačno omogočil, da bodo preko SMS sporočil skozi vse leto obveščeni o vseh močnejših padavinah oziroma drugih vremenskih ekstremih, kot so toče, snežni meteži, nalivi ali neurja. Storitev SMS neurje je v celoti plod znanja Tušmobilovih strokovnjakov.

Uporabniki Tušmobila bodo lahko izbrali do pet slovenskih krajev ali mest in zanje prejeli brezplačno vremensko sporočilo, ob tem pa bodo lahko razmere še podrobneje preverili na Tušmobilovem mobilnem portalu Tuškabina, kar še povečuje informativno in preventivno vrednost storitve. Na brezplačno storitev SMS neurje se lahko uporabniki naročijo tako, da pošljejo na številko 7070 ime kraja, npr. »NEURJE CELJE«. Seznam več kot 200 slovenskih krajev se nahaja na spletni strani www.tusmobil.si. Od storitve se lahko odjavijo tako, da na številko 7070 pošljejo ime kraja z besedo stop »NEURJE CELJE STOP«.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki