marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Toshiba najavila najtanjši LCD zaslon

Deli z ostalimi

18.10.2006
Objavil: Sašo Mlakar

Iz družbe Toshiba Matsushita so sporočili, da so izdelali najtanjši TFT-LCD zaslon na svetu, ki vključno z modulom meri v globino zgolj 0,99 mm. Zaslon je narejen za vgradnjo v moderne, izredno tanke in lahke mobilne telefone.

Medtem, ko je LG.Philips LCD nedavno najavil svoj 1,3 mm debel TFT-LCD modul, je sedaj Toshiba Matsushita na Japonskem predstavila svoj zgolj 0,99 mm debel prototip zaslona. Nov, tanek QVGA TFT-LCD zaslon bo imel ločljivost 240 × 320 pikslov, velikost zaslona pa bo 2 palca, kar je nekaj več kot 5 cm. Zaslon tehta samo 3,5 grama. S svojim tankim zaslonom želi Toshiba Matsushita izdelovalcem mobilnih telefonov omogočiti nadaljne krčenje mer mobilnikov. Zasloni naj bi bili kupcem na voljo aprila naslednje leto.

Slike so povzete s strani http://www.slashphone.com

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki