marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Telekom Slovenije pričel s prodajo iPhone 5s in iPhone 5c

Deli z ostalimi
Telekom

13.12.2013
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije z današnjim dnem v vseh 19 Telekomovih centrih po Sloveniji pričenja s prodajo iPhone 5s, najbolj v prihodnost usmerjenega pametnega mobitela na svetu, in iPhone 5c, najbolj barvitega iPhona doslej.

V ponudbi je odlična izbira barv in spominskih različic mobitelov po rednih in akcijskih cenah, prav tako je Telekom Slovenije slovenskim uporabnikom zagotovil dovolj veliko količino mobitelov. iPhone 5s in iPhone 5c sta uporabnikom na voljo z možnostjo nakupa na obroke, uporabniki pa lahko akcijsko ceno še dodatno znižajo z unovčitvijo SiOL BON-a.

iPhone 5s je v ponudbi Telekoma Slovenije na voljo v zlati, srebrni in temno sivi barvi ter v vseh treh različicah spominskih kapacitet (16 GB, 32 GB in 64 GB), iPhone 5c pa je na voljo v beli, zeleni, roza in modri barvi s 16 GB spominske kapacitete. Uporabniki se lahko pri nakupu iPhone 5s in iPhone 5c odločijo za obročno plačilo za čas vezave (12 ali 24 mesecev), hkrati pa lahko izkoristijo posebno akcijsko ponudbo SiOL BON, ki traja do 31. januarja 2014.

SiOL BON prejmejo novi in obstoječi nevezani naročniki storitev SiOL, ki se odločijo za storitev Internet SiOL (razen paketa Trio osnovni in Trio neomejeni) ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Na ta način prejmejo SiOL BON v vrednosti 250 evrov, medtem ko ob vezavi za 12 mesecev prejmejo SiOL BON v vrednosti 100 evrov. Bon lahko unovči zasebni uporabnik, samostojni podjetnik ali fizična oseba, ki opravlja registrirano dejavnost, za nakup izbranega mobitela ali tabličnega računalnika. SiOL BON je prenosljiv, tako da ga lahko uporabniki tudi podarijo..

Telekom Slovenije je prvi in edini slovenski operater, ki mu je uspelo skleniti dogovor neposredno s korporacijo Apple.

Za več informacij obiščite http://www.telekom.si/iphone.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki