marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Telekom Slovenije med poletjem na Hrvaškem omogoča dve opciji: 10 GB ali 20 GB prenosa podatkov mesečno

Deli z ostalimi
Telekom

17.06.2016
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije bo tudi letos v poletnih mesecih na Hrvaškem omogočil ugodno ponudbo prenosa podatkov. Tako bosta od 20. junija do 30. septembra v omrežju operaterja Hrvatski Telekom na voljo dve podatkovni opciji: z 10 GB prenosa podatkov za 10,95 evra mesečno in z 20 GB prenosa podatkov za 15,95 evra na mesec.

S 1. julijem bo opcija HR-internet prvič na voljo tudi predplačniškim uporabnikom Mobi.

Naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije se lahko v času akcijske ponudbe odločijo za eno izmed obeh opcij, lahko pa si vklopijo tudi obe opciji hkrati. Na ta način bodo imeli na Hrvaškem na voljo kar 30 GB mobilnega prenosa podatkov za 26,90 evra mesečno.

Ponudba HR-internet velja v omrežju operaterja Hrvatski Telekom (omrežje z imeni HR-CRONET, T-Mobile HR ali HT HR). V času akcijske ponudbe princip pravične uporabe stopi v veljavo pri 10 GB (opcija HR-internet) oziroma 20 GB (opcija HR-internet Plus) prenesenih podatkov, po tem se hitrost prenosa omeji na 64 kb/s. Naročniki lahko izbrano opcijo samodejno uporabljajo tudi na kartici SIM 2, ki si zakupljene količine deli z nosilno kartico.

Opcijo HR-internet uporabniki vključijo tako, da pošljejo SMS z vsebino HR internet na številko 1918, izklopijo pa tako, da na številko 1918 pošljejo SMS z vsebino HR internet NE. Za vklop opcije HR-internet Plus pa naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije na številko 1918 pošljejo SMS z vsebino HR PLUS oziroma HR PLUS NE. Poslani SMS se obračuna po ceniku.

Izbrana opcija je po vklopu aktivna do preklica in se samodejno podaljša v naslednje obračunsko obdobje. Pri tem se opcija HR-internet Plus lahko podaljša najdlje do 30. septembra 2016, medtem ko se opcija HR-internet lahko podaljša do 31. julija 2017, vendar bo s 1. oktobrom 2016 zopet v veljavi redna ponudba. Storitev se obračuna za celotno obračunsko obdobje oziroma koledarski mesec, ne glede na datum vklopa ali izklopa.

Naročniki, ki imajo opcijo HR-internet že vklopljeno oz. si jo bodo vklopili pred 20. junijem, bodo imeli junija prav tako na voljo 10 GB prenosa podatkov, vendar po redni ceni 20 evrov, medtem ko bo od 1. julija do 30. septembra zanje prav tako veljala akcijska ponudba.

Uporabniki Telekoma Slovenije lahko pri storitvi HR-internet izkoristijo tudi prednosti hitrega mobilnega interneta, kar jim zagotavlja gostovanje LTE v omrežju operaterja Hrvatski Telekom.

V Telekomu Slovenije naročnikom mobilnih storitev, ki opcije HR-internet po izteku akcijske ponudbe ne bodo več potrebovali, svetujejo, da opcijo izklopijo.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki