marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPrvi pametni telefon s petimi zlatimi oznakami DXOMARK 2024
18.03.2024

HONOR je s svojim najnovejšim modelom pametnega telefona Magic6 Pro ponovno na novo definiral meje segmenta prvokakovostnih pametnih telefonov. HONOR Magic6 Pro je prvi pametni telefon, ki mu je DXOMARK 2024 podelil pet zlatih ocen.

slikaApple je določil čas za dostop do alternativnih trgovin z aplikacijami po izstopu iz EU
15.03.2024

Apple je končno razkril, kakšna je napovedana politika “gone for too long” (politika predolgega odhoda) do uporabnikov, ki so si naložili aplikacije izven trgovine AppStore in zapustijo Evropsko unijo. To obdobje je sedaj točno določeno, in sicer 30 dni.

slikaTelefon z Androidom lahko sedaj uporabljate kot kamero v operacijskem sistemu Windows 11
13.03.2024

Najnovejši dodatek k programu Windows Insider je možnost uporabe telefona ali tabličnega računalnika s sistemom Android kot spletne kamere. Uporabniki Windows 11, ki so vključeni v program Insider, lahko zdaj med videokonferenčnimi sejami kot spletno kamero uporabljajo vse telefone ali tablične računalnike z operacijskim sistemom Android 9.0 in novejšim.

slikaApple je imel sedem najbolje prodajanih pametnih telefonov v letu 2023
11.03.2024

V novem poročilu družbe Counterpoint Research je navedeno, da je imel Apple leta 2023 sedem najbolje prodajanih pametnih telefonov, kar se je zgodilo prvič. Preostala tri mesta v prvi deseterici je zasedel Samsung.

članki

Telekom predstavil pakete z imenom Naj in NEO


21.03.2019
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije je poenostavil ponudbo mobilnih in fiksnih naročniških paketov. Uporabnikom so odslej v najbolje ocenjenem slovenskem mobilnem omrežju na voljo mobilni paketi z imenom Naj, fiksni paketi s celostno ponudbo za dom pa z imenom NEO.

Paketi so zasnovani tako, da si jih lahko naročniki s poljubnimi kombinacijami ugodnosti povsem prilagodijo svojim potrebam. Novi naročniki, ki bodo sklenili naročniško razmerje v akcijskem obdobju od 19. marca do 30. aprila 2019 in ob tem v akcijski ponudbi izbrali tudi mobitel z vezavo za 24 mesecev, bodo prve štiri mesece za izbrani paket Naj plačevali le 10 evrov mesečno.

Naročniki lahko izberejo katerokoli kombinacijo mobilnega paketa Naj (Naj A, Naj B, Naj C) in fiksnega paketa NEO (NEO A, NEO B, NEO C). V Telekomu Slovenije novim naročnikom priporočajo kombinacijo paketov Naj C in NEO C, ki ob vezavi za 24 mesecev zagotavljata celovito ponudbo mobilnih in fiksnih storitev za vso družino, s skupno akcijsko ceno 50 evrov mesečno za prve štiri mesece.

Mobilni paketi Naj poleg neomejenih sporočil in klicev doma in v državah območja EU-tarife (z izjemo paketa Naj A, ki vključuje 500 minut klicev v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije ali državah območja EU-tarife) vključujejo tudi bogato količino prenosa podatkov:
- paket Naj A vključuje 2 GB prenosa podatkov doma ali v državah območja EU-tarife,
- paket Naj B 70 GB (od tega do 8202 MB v državah območja EU-tarife),
- paket Naj C pa 140 GB (od tega do 10814 MB v državah območja EU-tarife).

Po porabljenih količinah se uporaba prenosa podatkov obračuna 3 evre za 1 GB. Paket Naj B omogoča eno dodatno Drugo številko, Naj C pa do štiri (zasebni) oziroma do sedem Drugih številk (poslovni uporabniki). Vsi paketi vključujejo hiter mobilni internet s hitrostmi do 150 Mbit/s do uporabnika in do 50 Mbit/s od uporabnika.

Telekom Slovenije je pripravil tudi nove ugodnosti in nadgradil obstoječe:
- ugodnost Otrok prinaša 5 evrov popusta mesečno naročnikom paketa Naj A, ki sklenejo naročniško razmerje za otroka v starosti od 6 do 15 let;
- ugodnost Mladi prinaša 3 evre popusta mesečno naročnikom paketov Naj B in Naj C v starosti od 15 do 31 let;
- ugodnost Penzion prinaša 3 evre popusta mesečno naročnikom paketov Naj B in Naj C, ki so starejši od 60 let, in upokojencem;
- ugodnost Poveži in prihrani prinaša 3 evre popusta mesečno vsem naročnikom paketov Naj, ki v skupni račun povežejo mobilne in fiksne storitve. Ugodnosti se med seboj izključujejo.

Mesečna naročnina na paket Naj A je 14,99 evra, paket Naj B 21,99 evra in paket Naj C 27,99 evra.

Fiksni paketi NEO A, NEO B in NEO C vključujejo napredno televizijo z izbrano programsko shemo, NEO Smartbox, ogled nazaj 7 dni, možnost preproste uporabe storitev pametnega doma, neomejene klice VoIP v omrežju Telekoma Slovenije ter od 1000 minut klicev v domača in fiksna omrežja (NEO A 1000 minut, NEO B 2000 minut in NEO C 3000 minut). Redna mesečna naročnina paketa NEO A je 43 evrov, NEO B 52 evrov in NEO C 56 evrov.

Novim naročnikom paketov NEO je v akcijskem obdobju ob vezavi za 24 mesecev na voljo enotna mesečna naročnina v višini 40 evrov za prve štiri mesece ali nakup izdelka od 1 evra dalje. Obstoječi naročniki lahko v akcijskem obdobju ob vezavi za 24 mesecev na enega od paketov NEO izbirajo med izdelki po posebni akcijski ponudbi. Če so hkrati naročniki elektrike Telekoma Slovenije, zanje, enako kot za nove naročnike, velja enotna mesečna naročnina 40 evrov za prve štiri mesece.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki