marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Poslovnežem se v letalih piše dobro

Deli z ostalimi

01.08.2008
Objavil: Klemen Sterle

On Air in Aviation Center Cologne (ACC) sta naznanila boljšo prihodnost za uporabnike mobilnikov na letalih. Za poslovneže, da ne bo pomote. Po dogovoru bo namreč ACC namestil primerno opremo v poslovne razrede in s tem omogočil poslovnim potnikom nemoteno pogovarjanje, klicanje, branje in pošiljanje elektronske pošte ter kratkih sporočil. Storitev naj bi bila na voljo že kmalu po novem letu.

»Poslovni uporabniki pričakujejo in hočejo prilagodljivost. Del tega je tudi možnost stalnega kontakta s partnerji, ženo, sodelavci … tudi medtem ko letijo. To jim bo tehnologija On Air tudi omogočila« je za javnost izjavil direktor ACC Joachim Taube.

Tehnologija OnAir bo nadomestila sedaj obstoječe sedežne telefone in omogočila dostop do širšega nabora funkcij, kot sta pošilanje in prejemanje elektronske pošte ter kraktih sporočil ali dostop do svojih kontaktov. Prav tako s tem odpade tudi posredovanje dodatne telefosnke številke na katero bi bila oseba dosegljiva in tudi klicanje le-te, saj se jo sedaj dobi na isto številko, kot če bi bila ta oseba na tleh.

OnAir tudi olajša delo pri računih in papirnem delu, saj so stroški zaračunani preko strankinega ponudnika mobilne telefonije in ne več posamezno in vključno z računom letalskega ponudnika. Poleg ACC imajo pogodbo z On Airom še AirAsia, AirAsiaX, Jazeera Airlines, Kingfisher Airlines, Oman Air in Royal Jordanian. OnAir pa ima dogovor tudi z Jet Aviation in Airbus Corporate Jetliners.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki