marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

Samsungov tanek in pameten drsni telefon

Deli z ostalimi

16.06.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Po poročanju naj bi Samsung izdal najtanjši Windows Mobile pametni telefon do sedaj. Imel naj bi drsni mehanizem, pod katerim se skriva QWERTY tipkovnica, podprte ima tudi 3G zmogljivosti.

Samsung SGH-i620 bo kmalu najavljen, če gre verjeti nekaterim informacijam iz spleta. Kljub vsemu pa pri Samsungu uradno ne govorijo nič o nasledniku pametnega telefona i600.

Iz slik modela i620, ki se pojavljajo ob govoricah je sklepati, da naj bi pametni mobilnik imel kar precej detajlov, ki so značilni za Samsungovo Ultra II serijo. Ima široko ohišje in drsni mehanizem, pod katerim se skriva QWERTY tipkovnica s 37 tipkami.

O specifikacijah mobilnika i620 se zaenkrat še precej ugiba. Govori pa se, da bo naprava imela 3G s HSDPA hitrostjo prenosov. Omogočala naj bi tudi GSM, GPRS in tudi EDGE povezljivost, stereo bluetooth in režo za spominske kartice tipa microSD.

Pričakovati je tudi najnovejši Windows Mobile 6 operacijski sistem, dve kameri – na sprednji strani za video klice, na zadnji strani naprave pa 2 MP kamera s flashom. Pričakujemo tudi vse standardne Windows Mobile aplikacije, kot so potisna pošta, mobilni internetni iskalnik Internet Explorer in Windows Media Player.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki