marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Svetovni hit Huawei Ascend P7 prispel v Slovenijo


03.07.2014
Objavil: Dare Gliha

Družba Huawei je včeraj pri nas predstavila vodilni pametni telefon četrte generacije (4G) na svetu, model Huawei Ascend P7. S samo 6,5 milimetrov premera je model eden izmed najtanjših LTE mobilnih telefonov, ki v svojem posebej oblikovanem ohišju skrivajo najnaprednejše funkcionalnosti programske in strojne opreme.

Telefon je opremljen s 5 - inčnim zaslonom na dotik in fotoaparatoma z 8 milijoni slikovnih točk na sprednji strani ter 13 milijoni na hrbtni strani. S podporo operacijskega sistema Android in najnovejšim intuitivnim vmesnikom Emotion 2.3, ponuja najbolj popularen pametni telefon družbe Huawei vrhunsko kakovost ter možnost povezanja s svojimi najbližjimi, kjerkoli in kadarkoli. Vodilna svetovna družba v IKT storitvah in rešitvah je na dogodku zbranim gostom predstavila še telefone Huawei Ascend G6, Ascend G630 ter modele Ascend Y530 in Y330, ki so skupaj z modelom Ascend P7 že na voljo uporabnikom v Sloveniji.

„V minulih treh letih so strokovnjaki družbe Huawei razvili vrhunske pametne telefone z naprednim dizajnom, ki združujejo tradicijo in inovacijo iz vzhoda ter zahoda. Uporabniki širom sveta so prepoznali našo predanost raziskavam in razvoju in tako smo postali tretji največji proizvajalec pametnih mobilnikov na svetu. Prepoznavnost naše blagovne znamke na evropskem tržišču nenehno raste in verjamem, da bodo model Ascend P7 ter drugi modeli prispevali k nadaljnji rasti naše blagovne znamke tudi v Sloveniji. Popolna uravnoteženost dizajna in funkcionalnosti pri modelu Ascend P7 je plod večmesečnega dela in prepričan sem, da bodo uporabniki uživali vsak trenutek ob odkrivanju njegovih ključnih prednosti,“ je dejal Matjaž Kermelj, regionalni vodja družbe Huawei Device.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki