marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

slikaApple na letošnji konferenci WWDC najavil kopico novosti
05.06.2019

Apple je na letošnji konferenci WWDC najavil kopico, predvsem programskih novosti, pri strojni opremi pa so predstavili nov najzmogljivejši računalnik Mac Pro ter nov zaslon Pro Display XDR, katerima skupni imenovalec je predvsem visoka začetna cena.

članki

start:Cloud 2013: rok za prijave podaljšan do 26. maja

Deli z ostalimi

17.05.2013
Objavil: Dare Gliha

Organizatorji pospeševalniškega programa start:Cloud 2013 so rok za prijave v program podaljšali do 26. maja 2013. Zainteresirana mlada podjetja se lahko prijavijo na njihovi spletni strani.

Delavnice z izkušenimi mentorji s tehničnega in poslovnega področja spodbujajo praktično preizkušanje rešitev, začele pa se bodo 28. maja in bodo trajale vse do konca septembra.

Zmagovalec programa bo prejel nagrado v višini 10.000 EUR, ki jo podeljuje Si.mobil, v programu sodelujoče mlado podjetje, ki ima največji potencial za rast, bo Hekovnik podelil kotizacijo za sodelovanje v programu BoundBreaker in možnost bivanja v slovenski hiši start-up v Silicijevi dolini, ekipi z najboljšo rešitvijo na platformah OpenStack ali Azure pa bo Zavod e-Oblak omogočil udeležbo na kongresu Eurocloud v Luksemburgu.

Najboljše aplikacije iz programa bodo objavljene v prvi slovenski spletni tržnici bizstore.si. Program start:Cloud 2013 v sodelovanju s Hekovnikom izvajajo Si.mobil, Združenje za informatiko in telekomunikacije ZITex pri GZS in Zavod e-Oblak.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki