marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

start:Cloud 2013: rok za prijave podaljšan do 26. maja

Deli z ostalimi

17.05.2013
Objavil: Dare Gliha

Organizatorji pospeševalniškega programa start:Cloud 2013 so rok za prijave v program podaljšali do 26. maja 2013. Zainteresirana mlada podjetja se lahko prijavijo na njihovi spletni strani.

Delavnice z izkušenimi mentorji s tehničnega in poslovnega področja spodbujajo praktično preizkušanje rešitev, začele pa se bodo 28. maja in bodo trajale vse do konca septembra.

Zmagovalec programa bo prejel nagrado v višini 10.000 EUR, ki jo podeljuje Si.mobil, v programu sodelujoče mlado podjetje, ki ima največji potencial za rast, bo Hekovnik podelil kotizacijo za sodelovanje v programu BoundBreaker in možnost bivanja v slovenski hiši start-up v Silicijevi dolini, ekipi z najboljšo rešitvijo na platformah OpenStack ali Azure pa bo Zavod e-Oblak omogočil udeležbo na kongresu Eurocloud v Luksemburgu.

Najboljše aplikacije iz programa bodo objavljene v prvi slovenski spletni tržnici bizstore.si. Program start:Cloud 2013 v sodelovanju s Hekovnikom izvajajo Si.mobil, Združenje za informatiko in telekomunikacije ZITex pri GZS in Zavod e-Oblak.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki