marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Sony osvojil 15 oblikovalskih nagrad Red Dot


01.04.2015
Objavil: Dare Gliha

Sonyjeva filozofija že od samega začetka temelji na konceptu oblikovanja inovativnih produktov, ki spreminjajo način, na katerega ljudje uporabljamo in razumemo tehnologijo okoli sebe.

S svojo zavezanostjo k ustvarjanju elegantnih in funkcionalnih produktov, ki navdušujejo, si je Sonyjeva oblikovalska ekipa že v letu 2000 prislužila priznano nagrado Red Dot Team of the Year, letos pa je podjetje osvojilo kar 15 prestižnih Red Dot nagrad, s katerimi so počastili osupljive dizajne svojih tehnoloških inovacij.

Z osvojeno nagrado Red Dot Best of the Best sta se za najboljša izmed najboljših v kategoriji produktnega dizajna izkazala elegantni projektor 4K Ultra Short Throw LSPX-W1, ki uživanje v zabavnih vsebinah v udobju doma ponese na popolnoma novo, vizualno dovršeno raven, in pametni telefon Xperia E3, ki vsakega osvoji na prvi dotik s svojo vitko in lahko oblikovno zasnovo. Sony pa je prejel tudi 13 nagrad Winner Awards za zmagovalne dizajne v različnih produktnih kategorijah, med katere sodijo: seriji televizorjev BRAVIA X9500B in X9000C, predvajalnik Walkman NW-ZX2, brezžični zvočnik SRS-X99, fotoaparat DSC-RX100M3, zdravniški pripomoček HMS-3000MT in številni predstavniki družine Xperia (Z3, Z3 Compact, Z3 Tablet Compact, T2 Ultra, M2 Aqua), SmartBand Talk, SmartWatch ter teniški senzor SSE-TN1.

Vsi Sonyjevi oblikovni dosežki sodijo v sam vrh tehnoloških inovacij, ki hkrati slovijo tudi po svojem modernem in elegantnem videzu ter izjemni zmogljivosti, s katerima postanejo nepogrešljiv del vsakega doma.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki