marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Sony nove rešitve na področju prenosnih polnilnikov

Deli z ostalimi

31.12.2012
Objavil: Dare Gliha

Nova CP-F1L in CP-F2L prenosna Sony USB polnilnika izpolnjujeta vse zahtevnejše potrebe potrošnikov po bolj priročnem viru prenosne energije. Z ultra tankim aluminijevim ogrodjem in lahko litij-ionsko polimer baterijo sta CP-F1L in CP-F2L idealna za polnjene različnih prenosnih naprav.

Le 9,4 mm širok in 125 g težak polnilnik CP-F1L ima zmogljivost baterije 3.500 mAh, kar omogoča na primer 1,5-kratno1 polnjene pametnih telefonov z visoko močjo 1.5A. CP-F2L z močjo 2.1A, ki v širino meri 12.9 mm in tehta 198 g, pa ponuja še večjo kapaciteto s 7000 mAh. Sposoben je polnjenja na primer pametnih telefonov do 3-krat1. CP-F2L se ponaša z dvema USB vhodoma z izhodno močjo, kar uporabnikom omogoča polnjenje več prenosnih naprav hkrati.

Oba polnilnika lahko napolnimo bodisi preko AC napajalnika ali USB na računalniku oziroma prenosniku. Priložen AC napajalnik omogoča polnjenje polnilnikov in prenosne naprave hkrati. Oba modela imata tudi priložen 50 cm dolg mikro USB kabel za priročno prenosno polnjenje. Vnaprej sta napolnjeno na približno 50% rezervne moči, ki uporabniku omogoča polnjene svoje mobilne naprave v trenutku nakupa.

CP-F1L in CP-F2L predstavljata rezultat več kot 20-letne tradicije proizvodnje litij-ionskih baterij in izkušenj družbe Sony. Inovativna litij-ionska polimerna baterija v obeh polnilnikih po enem letu ohrani do 80% njenega polnjenja, ponovno pa jo je mogoče napolniti 500-krat.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki