marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaSamsung na 6. mestu na lestvici najboljših globalnih znamk po Interbrandu
21.10.2019

Samsung Electronics je z blagovno znamko Samsung, vredno 61,1 milijarde dolarjev, zasedel šesto mesto na lestvici najboljših globalnih znamk po Interbrandu. Družba je dosegla dvoodstotno rast vrednosti blagovne znamke.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

članki

Sony Ericsson predstavlja storitev Facebook v telefonih Xperia

Deli z ostalimi

09.05.2011
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson predstavlja nov portfelj pametnih telefonov Xperia, ki bo uporabnikom ponudil vznemerljivo, novo družabno izkušnjo. Ker kupci svoje pametne telefone vedno bolj uporabljajo za takojšnjo komunikacijo, Facebook v telefonu Xperia družbene povezave integrira po celotnem telefonu. Sony Ericsson tako omogoča takojšnjo dostopnost do Facebooka iz najpogosteje uporabljanih področij telefona, kot so slikovna galerija, glasbeni predvajalnik, imenik in koledar, kjer lahko uporabniki delijo vsebino in komentirajo.

Ena izmed pomembnejših novosti na novih modelih Xperia bo inovativna družbena glasbena izkušnja. Če boste našli novo super pesem ali poslušali svojo najljubšo skladbo, lahko gumb 'Všeč mi je' pritisnete neposredno v predvajalniku, s čimer se bo samodejno posodobil tudi zid v vašem Facebook profilu – ne da bi vam bilo potrebno odpreti aplikacijo za Facebook. Obenem boste lahko sledili tudi glasbi in videoposnetkom, ki jih trenutno priporočajo ali komentirajo vaši prijatelji na storitvah kot sta YouTube in Spotify.

Integracija Facebooka v večpredstavnostno galerijo telefona približa fotografije na le en klik iz začetnega zaslona ter vam hkrati ponuja možnost da kliknete na 'Všeč mi je' ali napišete komentar. Tudi imenik telefona Xperia bo postal bolj družaben kot kadarkoli prej, saj bo interese in fotografije vaših prijateljev dodal v njihov vnos v vašem imeniku. Koledar telefona se bo dopolnil z njihovimi rojstnimi dnevi, s čimer ne boste nikoli več pozabili na ta datum.

Stephan Croix, vodja oddelka za trženjska partnerstva pri Sony Ericssonu, je dejal: »Uporaba družbenih medijev s pomočjo pametnih telefonov je sedaj del vsakdana. Sony Ericsson je Facebook še tesneje vključil v svoje pametne telefone Xperia, da bi tako kupcem ponudil edinstveno in zabavno izkušnjo, ki jo lahko doživijo le na pametnih telefonih Xperia. Sony Ericsson tesno sodeluje s Facebookom, s čimer zagotavlja nenehno evolucijo integracije in uporabnikom omogoča interakcijo s svojimi priljubljenimi kanali za družbeno mreženje preko pametnih telefonov.«

Henri Moissinac, vodja oddelka za mobilno poslovanje pri Facebooku, je dejal: »Menimo, da mobilne naprave predstavljajo idealno okolje za raznovrstno družbeno izkušnjo. Sony Ericsson je na svojih pametnih telefonih Xperia ustvaril izjemno vključujočo izkušnjo Facebooka in verjamemo, da bodo uporabniki vzljubili to novo in intuitivno izkušnjo.«

Integracija Facebooka v telefon Xperia

• Možnost takojšnjega sporočanja prijateljem, katere skladbe so vam všeč, z uporabo gumba 'Všeč mi je'
• Popoln in celovit proces za družbene medije in glasbo: povejte, katera skladba vam je všeč, jo delite in kupite
• Enostaven dostop do informacij o tem, kaj poslušajo ali gledajo vaši prijatelji
• Facebook albumi in fotografije integrirani v aplikacijo galerija Xperia
• Fotografije, interesi in povezave do profilov vaših prijateljev v vašem imeniku Xperia
• Dogodki na Facebooku se bodo sinhronizirali s koledarjem Xperia
• Opozorila o obvestilih na Facebooku na zakljenjenem zaslonu vašega telefona

Obstoječi uporabniki telefonov Xperia arc in Xperia PLAY si bodo lahko kmalu prenesli posodobljeno programsko opremo za dostop do novih integriranih funkcij. Facebook v telefonih Xperia je že prednameščen na novih telefonih Xperia mini in Xperia mini pro, ki sta bila predstavljena danes. Ta naslednika uspešnih originalnih telefonov iz serije mini sta zvrhano polna funkcionalnosti in ju poganja procesor Qualcomm Snapdragon s taktom 1 GHz, ki skrbi za gladko delovanje najnovejše različice Googlovega operacijskega sistema Android – Gingerbread 2.3.

Facebook v telefonih Xperia bo na izbranih trgih od drugega četrtletja na voljo za vse pametne telefone Xperia z letnico 2011. Xperia mini in Xperia mini pro bosta na voljo v tretjem četrtletju.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki