marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaObjavljen seznam mobilnikov Samsung z nadgradnjo na Android 10
23.09.2019

Na spletu se je pojavil seznam Samsungovih mobilnikov, ki bodo dobili nadgradnjo operacijskega sistema na Android 10. Čeprav ne gre za seznam s strani Samsunga pa le-ta vseeno izgleda precej verodostojen.

slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Münchnu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

članki

Sony Ericsson: Nismo osredotočeni samo na Android

Deli z ostalimi

25.02.2011
Objavil: Mitja Zupančič

Pri Sony Ericssonu so sodeč po njihovih besedah še vedno odprti za mobilnike z Windows Phone operacijskim sistemom.

Po najnovejših serijah Xperij z Androidom 2.3, se je pojavilo malce zlobno vprašanje o domnevnem Sony Ericssonovem nagibanju h Googlovem operacijskem sistemu. Sony Ericssonov predstavnik za britanski trg Nathan Vautier je zato pojasnil, da podjetje za razliko od konkurence ni "zakoreninjeno" le pri enem tipu operacijskega sistema: "Android je trenutno najboljši in najzrelejši ekosistem za nas. Kljub temu smo naklonjeni tudi drugim operacijskim sistemom, kot sta OSE in Symbian, prav tako imamo zelo dobre odnose z Microsoftom," je dejal Vautier v nekem intervjuju.

Z branjem med vrsticami človek hitro pomisli na uporabo Windows Phone operacijskega sistema, posebej po vse glasnejših govoricah o novem SE mobilniku z Windows Phone okoljem.

Seveda ne moremo mimo Nokie in njihovega novega sodelovanja z Microsoftom, vendar je Vautier ostal precej diplomatski: "Pred Nokio so zanimivi časi, vendar partnerstvo med njimi in Microsoftom nima nikakršnega vpliva na nas ali naše izdelke."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki