marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei prodal preko dva milijona ur Watch GT
26.06.2019

Huawei je v prvem četrtletju letošnjega leta odlično prodajal svoje nosljive naprave, zabeležili so kar 282 % povišanje glede na leto poprej. Podjetje je skupaj razposlalo pet milijonov naprav, kar jih uvršča med največje tri znamke v tej kategoriji.

slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

članki

Sony Ericsson: Nismo osredotočeni samo na Android

Deli z ostalimi

25.02.2011
Objavil: Mitja Zupančič

Pri Sony Ericssonu so sodeč po njihovih besedah še vedno odprti za mobilnike z Windows Phone operacijskim sistemom.

Po najnovejših serijah Xperij z Androidom 2.3, se je pojavilo malce zlobno vprašanje o domnevnem Sony Ericssonovem nagibanju h Googlovem operacijskem sistemu. Sony Ericssonov predstavnik za britanski trg Nathan Vautier je zato pojasnil, da podjetje za razliko od konkurence ni "zakoreninjeno" le pri enem tipu operacijskega sistema: "Android je trenutno najboljši in najzrelejši ekosistem za nas. Kljub temu smo naklonjeni tudi drugim operacijskim sistemom, kot sta OSE in Symbian, prav tako imamo zelo dobre odnose z Microsoftom," je dejal Vautier v nekem intervjuju.

Z branjem med vrsticami človek hitro pomisli na uporabo Windows Phone operacijskega sistema, posebej po vse glasnejših govoricah o novem SE mobilniku z Windows Phone okoljem.

Seveda ne moremo mimo Nokie in njihovega novega sodelovanja z Microsoftom, vendar je Vautier ostal precej diplomatski: "Pred Nokio so zanimivi časi, vendar partnerstvo med njimi in Microsoftom nima nikakršnega vpliva na nas ali naše izdelke."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki