marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

Sony Ericsson: Nismo osredotočeni samo na Android

Deli z ostalimi

25.02.2011
Objavil: Mitja Zupančič

Pri Sony Ericssonu so sodeč po njihovih besedah še vedno odprti za mobilnike z Windows Phone operacijskim sistemom.

Po najnovejših serijah Xperij z Androidom 2.3, se je pojavilo malce zlobno vprašanje o domnevnem Sony Ericssonovem nagibanju h Googlovem operacijskem sistemu. Sony Ericssonov predstavnik za britanski trg Nathan Vautier je zato pojasnil, da podjetje za razliko od konkurence ni "zakoreninjeno" le pri enem tipu operacijskega sistema: "Android je trenutno najboljši in najzrelejši ekosistem za nas. Kljub temu smo naklonjeni tudi drugim operacijskim sistemom, kot sta OSE in Symbian, prav tako imamo zelo dobre odnose z Microsoftom," je dejal Vautier v nekem intervjuju.

Z branjem med vrsticami človek hitro pomisli na uporabo Windows Phone operacijskega sistema, posebej po vse glasnejših govoricah o novem SE mobilniku z Windows Phone okoljem.

Seveda ne moremo mimo Nokie in njihovega novega sodelovanja z Microsoftom, vendar je Vautier ostal precej diplomatski: "Pred Nokio so zanimivi časi, vendar partnerstvo med njimi in Microsoftom nima nikakršnega vpliva na nas ali naše izdelke."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki