marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Sony Ericsson predstavlja Mobilni vodič po dogodku

Deli z ostalimi

17.10.2008
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je predstavil Mobilni vodič po dogodku (Mobile Event Guide), svoj novi projekt, ki bo prvič zaživel na Sony Ericsson Championships, prestižnem turnirju ob koncu ženske teniške sezone. Mobilni vodič po dogodku je brezplačna mobilna aplikacija, ki si jo lahko ljubitelji na turnirju naložijo na svoje mobilne telefone.

Aplikacija jim bo ponudila vse najbolj uporabne informacije glede programa turnirja in koristne lokalne potovalne in turistične informacije, za katerimi ne bo več potrebno brskati po posameznih spletnih straneh. Mobilni vodič po dogodku je prva storitev svoje vrste, ki se preko brezžičnih povezav Wi-Fi ali Bluetooth™ posodablja v realnem času.

»Sony Ericsson nenehno išče nove poti za uporabo svojih tehnoloških inovacij za izboljšanje doživetja gledalcev na dogodkih, ki jih podjetje sponzorira. Mobilni vodič po dogodku bo ljubiteljem na turnirju Sony Ericsson Championships v Dohi omogočil enostavno in brezplačno storitev, ki jim bo podala nepogrešljive informacije o turnirju in mestu. Veselimo se nadaljnje uporabe aplikacije na številnih dogodkih, ki so namenjeni gledalcem,« je dejal Aldo Liguori, podpredsednik podjetja in vodja oddelka za globalne komunikacije in odnose z javnostjo pri podjetju Sony Ericsson.

Mobilni vodič po dogodku je mobilna aplikacija, napisana v okolju Java ME (J2ME), in se lahko uporablja na Java platformah JP-7 in novi JP-8. Aplikacija deluje kot zaokrožena celota in ne potrebuje nenehno vzpostavljene podatkovne povezave. Vendar pa uporaba brezžične tehnologije omogoča prejem najnovejših informacij.

Tehnološki napredek Mobilnem vodiču po dogodku omogoča prilagajanje na potrebe gledalcev, ki jim ponuja vodič po dogodku, ki ga lahko spravite v dlan, informacije po želji in najnovejše podatke. Ljubitelji, ki bodo vstopili na igrišča v Dohi, bodo od Sony Ericsson prejeli vabilo za prenos Mobilnega vodiča po dogodku preko brezžične povezave Bluetooth™. Mobilni vodič po dogodku je inteligentna aplikacija, ki se bo vsakodnevno posodobila ob prihodu uporabnika aplikacije na igrišče. Tak način posodabljanja vam bo zagotovil najnovejše podatke brez dragih stroškov podatkovnega prenosa ali gostovanja (roaming). Aplikacija je na voljo za večino telefonov s povezavo Bluetooth™, kar bo gledalcem ob prehodu skozi poseben kiosk podjetja Sony Ericsson omogočilo prenos tiste različice, ki ustreza njihovemu telefonu.

V središču različice Mobilnega vodiča po dogodku za igralke in sodnike je strojna programska oprema Capuchin, lastna tehnologija Sony Ericsson, ki omogoča mnogo bogatejši in intuitiven programski vmesnik, ki je elegantno povezan z osnovnimi funkcijami telefona.

Igralke bodo prejele prilagojeno različico telefona Sony Ericsson C905 Cyber-shot™ s posebno Capuchin različico aplikacije, ki jim bo poleg mnogo bogatejše izkušnje ponudila tudi dodatne funkcije, kot so takojšnja posodobitev informacij o statistikah in razporedu njihovih iger ter zemljevide igrišč – vse to z uporabo nove brezžične povezave telefona C905 Cyber-shot™.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki