marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Sony Ericsson predstavlja Mobilni vodič po dogodku

Deli z ostalimi

17.10.2008
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je predstavil Mobilni vodič po dogodku (Mobile Event Guide), svoj novi projekt, ki bo prvič zaživel na Sony Ericsson Championships, prestižnem turnirju ob koncu ženske teniške sezone. Mobilni vodič po dogodku je brezplačna mobilna aplikacija, ki si jo lahko ljubitelji na turnirju naložijo na svoje mobilne telefone.

Aplikacija jim bo ponudila vse najbolj uporabne informacije glede programa turnirja in koristne lokalne potovalne in turistične informacije, za katerimi ne bo več potrebno brskati po posameznih spletnih straneh. Mobilni vodič po dogodku je prva storitev svoje vrste, ki se preko brezžičnih povezav Wi-Fi ali Bluetooth™ posodablja v realnem času.

»Sony Ericsson nenehno išče nove poti za uporabo svojih tehnoloških inovacij za izboljšanje doživetja gledalcev na dogodkih, ki jih podjetje sponzorira. Mobilni vodič po dogodku bo ljubiteljem na turnirju Sony Ericsson Championships v Dohi omogočil enostavno in brezplačno storitev, ki jim bo podala nepogrešljive informacije o turnirju in mestu. Veselimo se nadaljnje uporabe aplikacije na številnih dogodkih, ki so namenjeni gledalcem,« je dejal Aldo Liguori, podpredsednik podjetja in vodja oddelka za globalne komunikacije in odnose z javnostjo pri podjetju Sony Ericsson.

Mobilni vodič po dogodku je mobilna aplikacija, napisana v okolju Java ME (J2ME), in se lahko uporablja na Java platformah JP-7 in novi JP-8. Aplikacija deluje kot zaokrožena celota in ne potrebuje nenehno vzpostavljene podatkovne povezave. Vendar pa uporaba brezžične tehnologije omogoča prejem najnovejših informacij.

Tehnološki napredek Mobilnem vodiču po dogodku omogoča prilagajanje na potrebe gledalcev, ki jim ponuja vodič po dogodku, ki ga lahko spravite v dlan, informacije po želji in najnovejše podatke. Ljubitelji, ki bodo vstopili na igrišča v Dohi, bodo od Sony Ericsson prejeli vabilo za prenos Mobilnega vodiča po dogodku preko brezžične povezave Bluetooth™. Mobilni vodič po dogodku je inteligentna aplikacija, ki se bo vsakodnevno posodobila ob prihodu uporabnika aplikacije na igrišče. Tak način posodabljanja vam bo zagotovil najnovejše podatke brez dragih stroškov podatkovnega prenosa ali gostovanja (roaming). Aplikacija je na voljo za večino telefonov s povezavo Bluetooth™, kar bo gledalcem ob prehodu skozi poseben kiosk podjetja Sony Ericsson omogočilo prenos tiste različice, ki ustreza njihovemu telefonu.

V središču različice Mobilnega vodiča po dogodku za igralke in sodnike je strojna programska oprema Capuchin, lastna tehnologija Sony Ericsson, ki omogoča mnogo bogatejši in intuitiven programski vmesnik, ki je elegantno povezan z osnovnimi funkcijami telefona.

Igralke bodo prejele prilagojeno različico telefona Sony Ericsson C905 Cyber-shot™ s posebno Capuchin različico aplikacije, ki jim bo poleg mnogo bogatejše izkušnje ponudila tudi dodatne funkcije, kot so takojšnja posodobitev informacij o statistikah in razporedu njihovih iger ter zemljevide igrišč – vse to z uporabo nove brezžične povezave telefona C905 Cyber-shot™.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki