marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Slovenski biatlonci odslej s Samsungovimi tablicami

Deli z ostalimi

13.03.2012
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics nadaljuje uspešno sodelovanje s slovensko biatlonsko reprezentanco. Od slej jih bodo tako doma kot v tujini spremljale tablice Samsung Galaxy Tab 10.1. Tablice je biatloncem na sprejemu na Kongresnem trgu podaril Janus trade, uradni zastopnik Samsunga v Sloveniji.

»Veseli nas, da se lahko z našimi biatlonci veselimo zgodovinskih rezultatov, ki so jih dosegli na Svetovnem biatlonskem prvenstvu v Ruhpoldingu. Z namenom še boljšega in lažjega treniranja ter komuniciranja, smo se odločili in jim podelili naše vrhunske tablice. Z njimi bodo lahko pregledovali in analizirali treninge ter tekme, hitro dostopali do informacij na spletu, prav tako pa bodo lahko ob odsotnosti še lažje v stiku s svojimi domačimi,« je ob predaji tablic dejal Jernej Stanonik, direktor Janus trade.

Slovenski biatlonci bodo lahko v prihodnje večino svoje komunikacije doma in v tujini opravljali s Samsungovimi inovativnimi in vrhunskimi GALAXY Tab 10.1. Tablica z 10.1 palčnim ekranom je idealna za pregledovanje slik, video posnetkov ter spremljanje aktualnega dogajanja na svetovnem spletu. To omogoča vgrajen WXGA TFT 1280x800LCD zaslon, ki ga poganja 1 GHz dvojedrni procesor. GALAXY Tab 10.1 je odlična naprava za deljenje spominov z družino in prijatelji, vgrajeni stereo prostorski zvočniki in podpora za Flash 10.2 pa pričarajo nepozabne zabavne izkušnje tako ob gledanju filmov kot igranju video iger. Z vgrajenim fotoaparatom s 3 milijoni slikovnih točk zadaj ter 2 milijonoma slikovnih točk spredaj, zagotavlja GALAXY Tab 10.1 izdelavo odličnih fotografij in brezhibno 1080p HD video ter Flash predvajanje.

Samsungova središča »Hubs« nudijo takojšen dostop do velikega števila knjig, revij in skladb. Z družabnim središčem (Social Hub) pa so v enem vmesniku združene elektronska pošta, neposredno sporočanje, imenik, koledar in dostop do socialnih omrežij, kar omogoča hitro in enostavno komuniciranje.

Slovenski biatlonci že uporabljajo Galaxy Xcover, robusten pametni telefon z Androidom.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki