marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Si.mobilova ponudba za družine

Deli z ostalimi

18.09.2012
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil sedaj ponuja celovito ponudbo za družine: paketi ZATE, paket SENIOR ZATE za upokojence in paket SIMPL KIDZ za otroke. Paketi so narejeni po meri resničnih družin in članom nudijo storitve, ki jim zares koristijo ter jim omogočajo pristno bližino.

V celoviti Si.mobilovi ponudbi paketov bo našel prav vsak družinski član nekaj zase. Najbolj zahtevni se bodo odločili za pakete z višjimi količinami vključenih storitev, starši bodo nedvomno pozdravili paket SIMPL KIDZ, ki bo njihovim otrokom omogočal varno uporabo mobilne telefonije, njim samim pa miren spanec, saj varovalke na paketu preprečujejo na eni strani dostop do neprimernih vsebin in na drugi neželen visok račun. Poskrbljeno je tudi za stare starše, ki imajo na voljo paket SENIOR ZATE. Ta vključuje količine storitev, ki jih potrebujejo, ter njim prilagojene mobilne telefone. Paketi ZATE in paket SENIOR ZATE uporabnikom omogočajo, da neporabljene minute prenesejo v naslednji mesec.

V obdobju med 18. 9. in 31. 10. je Si.mobil pripravil posebno ponudbo za družine. Vsi novi in obstoječi naročniki, ki izberejo katerikoli paket ZATE (XS, S, M, L, XL in SENIOR ZATE), ob vezavi na paket za obdobje 24 mesecev, prejmejo SIMPL KIDZ darilo.

Poleg tega lahko novi in obstoječi naročniki ob vezavi za 24 mesecev na izbranem paketu ZATE izbirajo med ugodnimi cenami odličnih telefonov:

Senior ZATE: Samsung C3520 za 10 EUR / Motorola Gleam+ za 10 EUR

M ZATE: LG Optimus L5 z Midi Plus za 1 EUR / Sony Xperia U z opcijo Midi Plus za 1 EUR

L ZATE: Samsung Galaxy S III z opcijo Mega Plus za 10 EUR / Sony Xperia P z opcijo Maksi Plus za 1 EUR

TV oglase si lahko ogledate spodaj.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki