marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

V centru Ljubljane odpira vrata najsodobnejši Si.mobilov prodajni center

Deli z ostalimi

20.11.2012
Objavil: Thomas Bergant

Danes je na Prešernovem trgu 2 Si.mobil odprl svoj najsodobnejši prodajni center. Novo prodajno mesto v strogem centru Ljubljane je oblikovano na podlagi poglobljene študije potreb in želja uporabnikov ter sledi arhitekturnim trendom najsodobnejših prodajnih mest.

Zasnovano je kot stičišče ogleda, izkušnje in nakupa, obenem pa odraža prenovljeno blagovno znamko Si.mobil. Nov prodajni center na Prešernovem trgu bo nadomestil dosedanje prodajno mesto na Čopovi ulici.

Si.mobil je pri snovanju novega prodajnega mesta ubral popolnoma nov pristop tako pri izbiri ekipe, prodajnem procesu, kot tudi arhitekturni zasnovi. K postavitvi najboljše prodajne ekipe je družba povabila vse svoje prodajalce. Namen je bil sestaviti ekipo sodelavcev, ki bodo željni novih izkušenj, pripravljeni na nove prodajne pristope ter bodo sestavljali skladno prodajno ekipo od vstopa v center, svetovanja, pa do zaključka prodajnega procesa.

Prodajno mesto s svojim izčiščenim slogom sledi trendom najmodernejših prodajnih mest. Zasnovano in opremljeno je z mislijo na dobro počutje uporabnika. Uporabniki bodo imeli čas za spoznavanje posameznega produkta ali storitve, razporeditev v prostoru pa jih bo intuitivno popeljala do izpolnitve želja in potreb. V Si.mobilu želijo uporabniku pričarati čim prijetnejše okolje, kjer se bo odlično počutil. Prodajno mesto je tehnično napredno, a hkrati z izbiro toplih in naravnih materialov in postavitvijo elementov, ustvarja vtis domačnosti. Da bi se v centru čim bolje počutile tudi družine, so uvedli tudi kotiček za naše najmlajše in »dnevno sobo«, ki je namenjena kratkim predstavitvam produktov in storitev znotraj samega prodajnega mesta.

Ob vseh novostih center sledi ekološkim standardom. Nadaljuje Re.misli zgodbo in teži k čim bolj brezpapirnemu poslovanju, odlikujejo ga okolju prijazni materiali in seveda nudi možnost reciklaže odsluženih telefonov in baterij. Sklepanje pogodb poteka z elektronskim podpisom, s čimer se zmanjša tiskanje pogodb in drugih dokumentov, podpisan dokument pa uporabniki prejmejo na svoj elektronski naslov. Vsa aktualna ponudba je predstavljena na LCD zaslonih, kjer si lahko uporabnik prebere tudi vse o želenem aparatu. Za osvetlitev so nameščene varčne žarnice in LED diode z bistveno nižjo porabo električne energije.

Prodajno mesto ima posebej oblikovano zgornje nadstropje, kjer je obiskovalcem na voljo brezplačni dostop do interneta. Prostor je namenjen tudi za hitra srečanja in sestanke.

Več slik si lahko ogledate v našem albumu >> klik.

albumfotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki