marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

V centru Ljubljane odpira vrata najsodobnejši Si.mobilov prodajni center

Deli z ostalimi

20.11.2012
Objavil: Thomas Bergant

Danes je na Prešernovem trgu 2 Si.mobil odprl svoj najsodobnejši prodajni center. Novo prodajno mesto v strogem centru Ljubljane je oblikovano na podlagi poglobljene študije potreb in želja uporabnikov ter sledi arhitekturnim trendom najsodobnejših prodajnih mest.

Zasnovano je kot stičišče ogleda, izkušnje in nakupa, obenem pa odraža prenovljeno blagovno znamko Si.mobil. Nov prodajni center na Prešernovem trgu bo nadomestil dosedanje prodajno mesto na Čopovi ulici.

Si.mobil je pri snovanju novega prodajnega mesta ubral popolnoma nov pristop tako pri izbiri ekipe, prodajnem procesu, kot tudi arhitekturni zasnovi. K postavitvi najboljše prodajne ekipe je družba povabila vse svoje prodajalce. Namen je bil sestaviti ekipo sodelavcev, ki bodo željni novih izkušenj, pripravljeni na nove prodajne pristope ter bodo sestavljali skladno prodajno ekipo od vstopa v center, svetovanja, pa do zaključka prodajnega procesa.

Prodajno mesto s svojim izčiščenim slogom sledi trendom najmodernejših prodajnih mest. Zasnovano in opremljeno je z mislijo na dobro počutje uporabnika. Uporabniki bodo imeli čas za spoznavanje posameznega produkta ali storitve, razporeditev v prostoru pa jih bo intuitivno popeljala do izpolnitve želja in potreb. V Si.mobilu želijo uporabniku pričarati čim prijetnejše okolje, kjer se bo odlično počutil. Prodajno mesto je tehnično napredno, a hkrati z izbiro toplih in naravnih materialov in postavitvijo elementov, ustvarja vtis domačnosti. Da bi se v centru čim bolje počutile tudi družine, so uvedli tudi kotiček za naše najmlajše in »dnevno sobo«, ki je namenjena kratkim predstavitvam produktov in storitev znotraj samega prodajnega mesta.

Ob vseh novostih center sledi ekološkim standardom. Nadaljuje Re.misli zgodbo in teži k čim bolj brezpapirnemu poslovanju, odlikujejo ga okolju prijazni materiali in seveda nudi možnost reciklaže odsluženih telefonov in baterij. Sklepanje pogodb poteka z elektronskim podpisom, s čimer se zmanjša tiskanje pogodb in drugih dokumentov, podpisan dokument pa uporabniki prejmejo na svoj elektronski naslov. Vsa aktualna ponudba je predstavljena na LCD zaslonih, kjer si lahko uporabnik prebere tudi vse o želenem aparatu. Za osvetlitev so nameščene varčne žarnice in LED diode z bistveno nižjo porabo električne energije.

Prodajno mesto ima posebej oblikovano zgornje nadstropje, kjer je obiskovalcem na voljo brezplačni dostop do interneta. Prostor je namenjen tudi za hitra srečanja in sestanke.

Več slik si lahko ogledate v našem albumu >> klik.

albumfotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki