marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Simobil predstavlja paket Silvester


27.11.2015
Objavil: Dare Gliha

Si.mobil je ob koncu leta za svoje uporabnike pripravil paket z neomejeno komunikacijo in 4 GB prenosa podatkov – paket Silvester. Pametna izbira za vse, ki bi radi brezskrbno komunicirali. In ker je praznično obdobje čas za presenečenja, vas pod Si.mobilovo smreko eno tudi čaka: vsak dodatni družinski član, ki izbere paket SILVESTER, bo paket dobil že za 14,99 €.

Mobilni telefoni že dolgo niso več le pripomoček za osnovno komunikacijo. Poleg klicev in SMS sporočil z njimi brskamo po spletu, snemamo video posnetke, igramo igre, spremljamo dogajanje na družabnih omrežjih ali nenazadnje merimo, kakšne so naše spalne navade. Lahko bi rekli, da so telefoni postali naši zvesti spremljevalci, ne glede na to, kje smo in kam gremo. V Sloveniji danes skoraj ni družine, ki ne bi imela vsaj enega mobilnega telefona in večja kot je družina, večji izziv je imeti pregled nad računi in stroški mobilne telefonije.

Da bi »glavam družine« vsaj malo olajšali vsakdanje izzive, je Si.mobil za svoje uporabnike pripravil rešitev: Paket SILVESTER, ki združuje potrebe vsake družine in ponuja ugodno ceno mesečne naročnine, na skupnem računu. Dodatno bo vsak družinski član, ki izbere paket SILVESTER, deležen posebne ugodnosti, ki bo še dodatno znižala stroške mobilne telefonije za celo družino. In kar je najlepše – vsi stroški bodo zbrani na enem mestu. Enostavno, pregledno in uporabno.

Za vse, ki potrebujete le mobilni internet, je na voljo Paket mobilni internet SILVESTER net: 12 GB prenosa podatkov za 10,99 €, v kolikor pa boste v času promocije izbrali tudi pogovorni paket SILVESTER, boste paket SILVESTER NET prejeli po znižani ceni 8,99€.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki