marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Nov naročniški paket ORTO U NULO, klici in SMS-i po 0 EUR

Deli z ostalimi
Si.mobil

25.08.2008
Objavil: Thomas Bergant

Klici v Si.mobilovem omrežju po 0 evrov, SMS-i po 0 evrov, klici v ostala mobilna in stacionarna omrežja v Sloveniji po 0,10 evra na minuto in MMS-i po 0,10 evra - to so glavne značilnosti novega naročniškega paketa ORTO U NULO za mlade pri Si.mobilu. ORTO U NULO je enostaven, pregleden in najbolj ugoden naročniški paket za mlade v Sloveniji. Na voljo je od danes, 25. avgusta 2008.

Si.mobil je za mlade od 15. do 31. leta starosti pripravil nov naročniški paket ORTO U NULO. Mladi največ klicev opravijo s prijatelji v domačem omrežju in pošljejo veliko sporočil SMS, zato jim je Si.mobil ti dve storitvi omogočil po ceni 0 evrov. ORTO U NULO v mesečni naročnini 10 evrov vključuje 1001 minuto klicev po 0 evrov znotraj Si.mobilovega omrežja v Sloveniji ter 1001 poslano sporočilo SMS v Sloveniji po ceni 0 evrov. Če uporabnik preseže vključene minute oz. SMS-e, bo za presežene klice v Si.mobilovem omrežju odštel 0,05 evra na minuto, za SMS sporočilo pa 0,10 evra.

ORTO U NULO ima tudi najnižjo ceno za klice v vsa druga mobilna in stacionarna omrežja v Sloveniji po 0,10 evra na minuto in znižano ceno za pošiljanje sporočil MMS po 0,10 evra. Uporabnikom paketa ORTO U NULO so na voljo vsi telefoni iz ponudbe, nekateri celo po 1 evro.

Naročniški paket ORTO U NULO je enostaven in pregleden, saj nudi enotne cene storitev in uporabe ne ločuje več na višjo in nižjo tarifo, dodatne opcije za klice v druga omrežja pa niso več potrebne (Opcija mobilni, Opcija stacionarni). Paket za mlade ORTO U NULO je nadomestil dosedanji paket Orto Smart, ki od danes naprej novim uporabnikom ni več na voljo. Obstoječi uporabniki Orto Smart lahko kadar koli preidejo na novi paket ORTO U NULO.

Si.mobil z uvedbo novega naročniškega paketa vabi tudi vse mlade, da se skupaj s svojimi prijatelji pomerijo v podiranju rekordov in se vključijo v razburljivo nagradno tekmovanje za neverjetno nagrado - koncert Madonne v New Yorku. Več o nagradni igri si lahko v kratkem preberete na http://www.ortosmart.si/.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki