marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

Si.mobil: ORTO za vedno + 3 GB prenosa podatkov mesečno za 2 leti!

Deli z ostalimi

15.11.2011
Objavil: Thomas Bergant

»ORTO za vedno« je izjemna ponudba, ki vsem novim in obstoječim naročnikom paketov ORTO omogoča, da izbrani paket za mlade obdržijo tudi po dopolnjenem 31. letu, torej za vedno. Poleg tega pa bodo mladi prejeli tudi možnost brezplačne uporabe vključenih 3 GB prenosa podatkov mesečno za 2 leti!

Enkratno priložnost lahko izkoristijo mladi od 12 do 31 let, ki se bodo do 31. decembra 2011 z nakupom telefona zavezali, da bodo uporabniki paketa ORTO za najmanj 24 mesecev. S tem bodo prejeli ugodnost »ORTO za vedno« (ki uporabnikom zagotavlja, da jo bodo lahko uporabljali tudi po dopolnjenem 31. letu) ter ugodnost brezplačnih 3 GB prenosa podatkov mesečno naslednji dve leti. Ugodnost lahko izkoristijo tako novi kot obstoječi uporabniki.

Za nižje stroške pogovorov lahko naročniki svoj ORTO paket nadgradijo z Opcijo 201 ali Opcijo 501. Z Opcijo 201 si za 5 EUR na mesec uporabniki zakupijo 201 minuto pogovorov v druga slovenska omrežja, z Opcijo 501 pa si za 9 EUR na mesec lahko zakupijo 501 minuto pogovorov v druga slovenska omrežja. Opcijo 201/Opcijo 501 je mogoče obdržati tudi po dopolnjenem 31. letu, prav tako pa jo lahko (ponovno) vklopijo vsi uporabniki, ki so kadarkoli v preteklosti že sklenili naročniško razmerje na paket ORTO za vedno.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki