marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Si.mobil: ORTO za vedno + 3 GB prenosa podatkov mesečno za 2 leti!

Deli z ostalimi

15.11.2011
Objavil: Thomas Bergant

»ORTO za vedno« je izjemna ponudba, ki vsem novim in obstoječim naročnikom paketov ORTO omogoča, da izbrani paket za mlade obdržijo tudi po dopolnjenem 31. letu, torej za vedno. Poleg tega pa bodo mladi prejeli tudi možnost brezplačne uporabe vključenih 3 GB prenosa podatkov mesečno za 2 leti!

Enkratno priložnost lahko izkoristijo mladi od 12 do 31 let, ki se bodo do 31. decembra 2011 z nakupom telefona zavezali, da bodo uporabniki paketa ORTO za najmanj 24 mesecev. S tem bodo prejeli ugodnost »ORTO za vedno« (ki uporabnikom zagotavlja, da jo bodo lahko uporabljali tudi po dopolnjenem 31. letu) ter ugodnost brezplačnih 3 GB prenosa podatkov mesečno naslednji dve leti. Ugodnost lahko izkoristijo tako novi kot obstoječi uporabniki.

Za nižje stroške pogovorov lahko naročniki svoj ORTO paket nadgradijo z Opcijo 201 ali Opcijo 501. Z Opcijo 201 si za 5 EUR na mesec uporabniki zakupijo 201 minuto pogovorov v druga slovenska omrežja, z Opcijo 501 pa si za 9 EUR na mesec lahko zakupijo 501 minuto pogovorov v druga slovenska omrežja. Opcijo 201/Opcijo 501 je mogoče obdržati tudi po dopolnjenem 31. letu, prav tako pa jo lahko (ponovno) vklopijo vsi uporabniki, ki so kadarkoli v preteklosti že sklenili naročniško razmerje na paket ORTO za vedno.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki