marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaObjavljen seznam mobilnikov Samsung z nadgradnjo na Android 10
23.09.2019

Na spletu se je pojavil seznam Samsungovih mobilnikov, ki bodo dobili nadgradnjo operacijskega sistema na Android 10. Čeprav ne gre za seznam s strani Samsunga pa le-ta vseeno izgleda precej verodostojen.

slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Münchnu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

članki

Si.mobil na Dan Zemlje objavil letno poročilo 2008

Deli z ostalimi
Si.mobil

22.04.2009
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil je danes, na svetovni Dan Zemlje, 22. aprila, na svoji spletni strani objavil letno poročilo. Letno poročilo 2008 je ustvarjeno v skladu s filozofijo Re.misli in nadgrajuje Si.mobilovo brezpapirno usmeritev, saj je na voljo le v elektronski obliki.

Ob uresničevanju ideje odgovornega bivanja je Letno poročilo 2008 na voljo zgolj v elektronski obliki, in sicer na spletni povezavi www.simobil.si/lp2008. V Si.mobilu verjamejo, da v življenju štejejo prave odločitve in prave poti ter, da ima lahko še tako majhna gesta pomembne posledice. S tem, da letos niso natisnili letnega poročila, so pri življenju ohranili štiri odrasla drevesa.

Družba Si.mobil bo Re.misli v letu 2009 še tesneje vpela v svoje poslovanje in strateško razvijala. Potem ko so svojo okoljsko zavest pokazali tudi navzven, so naredili še korak naprej. Svojo pozornost bodo usmerili v skrb za čiste in zdrave vode v Sloveniji. Tudi zato je vodilni motiv letnega poročila za leto 2008 voda - kot prvo sporočilo javnosti in napoved smeri za okoljske aktivnosti v prihajajočem obdobju.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki