marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

Si.mobil na Dan Zemlje objavil letno poročilo 2008

Deli z ostalimi
Si.mobil

22.04.2009
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil je danes, na svetovni Dan Zemlje, 22. aprila, na svoji spletni strani objavil letno poročilo. Letno poročilo 2008 je ustvarjeno v skladu s filozofijo Re.misli in nadgrajuje Si.mobilovo brezpapirno usmeritev, saj je na voljo le v elektronski obliki.

Ob uresničevanju ideje odgovornega bivanja je Letno poročilo 2008 na voljo zgolj v elektronski obliki, in sicer na spletni povezavi www.simobil.si/lp2008. V Si.mobilu verjamejo, da v življenju štejejo prave odločitve in prave poti ter, da ima lahko še tako majhna gesta pomembne posledice. S tem, da letos niso natisnili letnega poročila, so pri življenju ohranili štiri odrasla drevesa.

Družba Si.mobil bo Re.misli v letu 2009 še tesneje vpela v svoje poslovanje in strateško razvijala. Potem ko so svojo okoljsko zavest pokazali tudi navzven, so naredili še korak naprej. Svojo pozornost bodo usmerili v skrb za čiste in zdrave vode v Sloveniji. Tudi zato je vodilni motiv letnega poročila za leto 2008 voda - kot prvo sporočilo javnosti in napoved smeri za okoljske aktivnosti v prihajajočem obdobju.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki