marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

Uporabnikom Si.mobil – Vodafone evrotarifa na voljo že s koncem julija

Deli z ostalimi
Si.mobil

04.07.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Si.mobil d.d. bo v skladu z novo evropsko regulativo na področju telekomunikacij uveljavila novo evropsko tarifo za gostovanje v državah članicah Evropske unije, ki bo veljala tako za odhodne kot za dohodne klice, na voljo pa bo od 29. julija 2007.

Vsi naročniki se lahko za novo evrotarifo odločijo in posredujejo zahtevo že danes, vklopili pa jim jo bodo najkasneje v roku enega meseca. Vsi tisti, ki nimajo izbrane posebne tarife ali jim ne pripadajo posebne ugodnosti in se za tarifo ne bodo sami odločili predhodno, bo Si.mobil – Vodafone evropsko tarifo samodejno vklopil 29. septembra 2007. Predplačnikom, ki ne morejo izbrati posebnih tarif za klicanje v tujini, bodo novo evrotarifo vključili že konec julija.

Si.mobil – Vodafone bo svojim uporabnikom novo evropsko tarifo, ki velja za dohodne in odhodne klice, ponudil s koncem julija oziroma natanko mesec dni po začetku veljave uredbe o roamingu. Vsi naročniki, tako poslovni kot zasebni uporabniki, pa lahko zahtevo za vklop nove tarife posredujejo že danes, evrotarifo pa jim bodo vklopili najkasneje v roku enega mesca. Zasebni naročniki lahko pošljejo brezplačni SMS s ključno besedo EVROTARIFA na številko 9443 ali se oglasijo v najbližjem Si.mobil - Vodafone prodajnem centru. Poslovni naročniki lahko za spremembo tarife kontaktirajo prodajnega zastopnika ali se prav tako oglasijo v prodajnem centru. Vsem naročnikom, ki uporabljajo osnovno tarifo in ne bodo zahtevali spremembe na evrotarifo, bo Si.mobil – Vodafone slednjo samodejno vklopil 29. septembra 2007. Naročnikom, ki imajo izbrano posebno tarifo (npr. Vodafone Eurocall) ali jim pripadajo posebne ugodnosti, nove evropske tarife ne bodo vklopili samodejno, ampak bodo prejeli dopis z obrazložitvijo nove evropske tarife ali pa jih bo kontaktiral prodajni zastopnik, ki bo podrobno predstavil novo ponudbo in način prehoda na novo evropsko tarifo.

Predplačniški oziroma Halo uporabniki že doslej niso mogli izbirati posebnih tarif, kot je na primer Vodafone Eurocall. Tako bodo ti avtomatsko vklopljeni na novo evropsko tarifo s koncem julija 2007.

Tisti, ki bodo postali uporabniki Si.mobil – Vodafone (naročniki ali predplačniki) po 29. juliju, bodo avtomatsko vklopljeni na evrotarifo. Naročniki se sicer lahko namesto za evrotarifo odločijo za posebno tarifo, kot je Vodafone Eurocall, ki je primerna predvsem za naročnike, ki veliko potujejo v evropske države izven EU.

Si.mobil – Vodafone ves čas korektno in transparentno obvešča v zvezi z uvajanjem nove evro tarife. Tako so bile uporabnikom že doslej in bodo tudi v bodoče informacije v zvezi z novo tarifo na voljo pravočasno in tudi prek različnih kanalov. Vsi naročniki bodo vse potrebne informacije prejeli na zadnji strani telefonskega računa, ki ga bodo prejeli v prihajajočih dneh, prav tako bodo v naslednjih dneh na spletni strani www.simobil.si na voljo tudi podrobnejše informacije o evrotarifi. Za kakršnekoli dodatne informacije se lahko uporabniki obrnejo tudi na prodajne svetovalce v vseh naših Si.mobil – Vodafone prodajnih centrih, prav tako jim je na voljo naš klicni center na številki 080 40 40 40. Stranke bodo še o cenah gostovanj preko SMS sporočil od konca septembra obveščene tudi vsakič, ko bodo prestopile mejo.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki