marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

slikaHuawei predstavil porazdeljeni operacijski sistem HarmonyOS
12.08.2019

Huawei je na konferenci za razvijalce HDC predstavil operacijski sistem HarmonyOS. Sistem temelji na majhnem jedru (microkernel) in je zasnovan za zagotavljanje povezane uporabniške izkušnje na vseh napravah in v različnih načinih rabe.

slikaUporabniki bi se odrekli družbenim omrežjem v zameno za večno zasebnost osebnih podatkov
09.08.2019

Vsak četrti (38 %) potrošnik bi se odrekel profilom na družbenih omrežjih, če bi si s tem zagotovil zasebnost svojih osebnih podatkov do konca življenja. Strah okoli zaščite digitalne zasebnosti je povzročil, da so potrošniki bolj zaskrbljeni glede uporabe in deljenja svojih osebnih podatkov na internetu.

članki

Uporabnikom Si.mobil – Vodafone evrotarifa na voljo že s koncem julija

Deli z ostalimi
Si.mobil

04.07.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Si.mobil d.d. bo v skladu z novo evropsko regulativo na področju telekomunikacij uveljavila novo evropsko tarifo za gostovanje v državah članicah Evropske unije, ki bo veljala tako za odhodne kot za dohodne klice, na voljo pa bo od 29. julija 2007.

Vsi naročniki se lahko za novo evrotarifo odločijo in posredujejo zahtevo že danes, vklopili pa jim jo bodo najkasneje v roku enega meseca. Vsi tisti, ki nimajo izbrane posebne tarife ali jim ne pripadajo posebne ugodnosti in se za tarifo ne bodo sami odločili predhodno, bo Si.mobil – Vodafone evropsko tarifo samodejno vklopil 29. septembra 2007. Predplačnikom, ki ne morejo izbrati posebnih tarif za klicanje v tujini, bodo novo evrotarifo vključili že konec julija.

Si.mobil – Vodafone bo svojim uporabnikom novo evropsko tarifo, ki velja za dohodne in odhodne klice, ponudil s koncem julija oziroma natanko mesec dni po začetku veljave uredbe o roamingu. Vsi naročniki, tako poslovni kot zasebni uporabniki, pa lahko zahtevo za vklop nove tarife posredujejo že danes, evrotarifo pa jim bodo vklopili najkasneje v roku enega mesca. Zasebni naročniki lahko pošljejo brezplačni SMS s ključno besedo EVROTARIFA na številko 9443 ali se oglasijo v najbližjem Si.mobil - Vodafone prodajnem centru. Poslovni naročniki lahko za spremembo tarife kontaktirajo prodajnega zastopnika ali se prav tako oglasijo v prodajnem centru. Vsem naročnikom, ki uporabljajo osnovno tarifo in ne bodo zahtevali spremembe na evrotarifo, bo Si.mobil – Vodafone slednjo samodejno vklopil 29. septembra 2007. Naročnikom, ki imajo izbrano posebno tarifo (npr. Vodafone Eurocall) ali jim pripadajo posebne ugodnosti, nove evropske tarife ne bodo vklopili samodejno, ampak bodo prejeli dopis z obrazložitvijo nove evropske tarife ali pa jih bo kontaktiral prodajni zastopnik, ki bo podrobno predstavil novo ponudbo in način prehoda na novo evropsko tarifo.

Predplačniški oziroma Halo uporabniki že doslej niso mogli izbirati posebnih tarif, kot je na primer Vodafone Eurocall. Tako bodo ti avtomatsko vklopljeni na novo evropsko tarifo s koncem julija 2007.

Tisti, ki bodo postali uporabniki Si.mobil – Vodafone (naročniki ali predplačniki) po 29. juliju, bodo avtomatsko vklopljeni na evrotarifo. Naročniki se sicer lahko namesto za evrotarifo odločijo za posebno tarifo, kot je Vodafone Eurocall, ki je primerna predvsem za naročnike, ki veliko potujejo v evropske države izven EU.

Si.mobil – Vodafone ves čas korektno in transparentno obvešča v zvezi z uvajanjem nove evro tarife. Tako so bile uporabnikom že doslej in bodo tudi v bodoče informacije v zvezi z novo tarifo na voljo pravočasno in tudi prek različnih kanalov. Vsi naročniki bodo vse potrebne informacije prejeli na zadnji strani telefonskega računa, ki ga bodo prejeli v prihajajočih dneh, prav tako bodo v naslednjih dneh na spletni strani www.simobil.si na voljo tudi podrobnejše informacije o evrotarifi. Za kakršnekoli dodatne informacije se lahko uporabniki obrnejo tudi na prodajne svetovalce v vseh naših Si.mobil – Vodafone prodajnih centrih, prav tako jim je na voljo naš klicni center na številki 080 40 40 40. Stranke bodo še o cenah gostovanj preko SMS sporočil od konca septembra obveščene tudi vsakič, ko bodo prestopile mejo.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki