marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

Si.most - Komunikacijski sistem za neposreden stik z uporabniki

Deli z ostalimi
Si.mobil

21.06.2007
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone predstavlja splet storitev Si.most, ki je namenjen podjetjem in organizacijam za komunikacijo z uporabniki prek mobilnega telefona. V okviru Si.mosta so na voljo storitve Glasnik, Glasovanja in Donator.

Storitev Glasnik omogoča neposredno doseganje strank prek mobilnikov. Možna je tako enosmerna kot dvosmerna komunikacija, če pa želi biti podjetje med svojimi strankami posebej prepoznavno, lahko pridobi lastno številko in mu ni treba pošiljati sporočil prek splošne telefonske številke 2929.

Glasovanje je storitev, ki naročniku omogoča izvedbo storitve preko Si.mobilovega elektronskega komunikacijskega omrežja in tehnologije USSD, in sicer tako, da uporabniki s pomočjo mobilnih telefonov glasujejo, sodelujejo v anketah, nagradnih igrah, ali na primer v kvizih.

Si.mobil – Vodafone se kot družbeno odgovorno podjetje zaveda, da je skrb za soljudi v stiski in pomoči potrebnih izredno pomembna. Tako dobrodelnim organizacijam v okviru Si.mosta omogoča uporabo storitve Donator, preko katere lahko zbirajo sredstva v človekoljubne namene.

Komunikacijski sistem Si.most podjetjem omogoča nadzor nad poslanimi sporočili ter zelo jasno, neposredno komunikacijo z dejanskimi predstavniki ciljnih skupin. Glavne prednosti storitve so enostavna uporaba, varnost in prilagojenost končnemu uporabniku. Vse dodatne informacije o storitvi so na voljo na spletni strani http://simost.simobil.si, preko e-pošte simost@simobil.si ali 24 ur na dan na brezplačni telefonski številki 080 40 40 40.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki