marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

slikaHuawei predstavil porazdeljeni operacijski sistem HarmonyOS
12.08.2019

Huawei je na konferenci za razvijalce HDC predstavil operacijski sistem HarmonyOS. Sistem temelji na majhnem jedru (microkernel) in je zasnovan za zagotavljanje povezane uporabniške izkušnje na vseh napravah in v različnih načinih rabe.

slikaUporabniki bi se odrekli družbenim omrežjem v zameno za večno zasebnost osebnih podatkov
09.08.2019

Vsak četrti (38 %) potrošnik bi se odrekel profilom na družbenih omrežjih, če bi si s tem zagotovil zasebnost svojih osebnih podatkov do konca življenja. Strah okoli zaščite digitalne zasebnosti je povzročil, da so potrošniki bolj zaskrbljeni glede uporabe in deljenja svojih osebnih podatkov na internetu.

slikaHuawei po polovici leta zabeležil 23,2-odstotno rast prihodkov
07.08.2019

V prvem polletju letošnjega leta (H1 2019) je Huawei ustvaril prihodke v višini 401,3 milijarde juanov (približno 52,576 milijarde evrov), kar je 23,2 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

članki

Si.most - Komunikacijski sistem za neposreden stik z uporabniki

Deli z ostalimi
Si.mobil

21.06.2007
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone predstavlja splet storitev Si.most, ki je namenjen podjetjem in organizacijam za komunikacijo z uporabniki prek mobilnega telefona. V okviru Si.mosta so na voljo storitve Glasnik, Glasovanja in Donator.

Storitev Glasnik omogoča neposredno doseganje strank prek mobilnikov. Možna je tako enosmerna kot dvosmerna komunikacija, če pa želi biti podjetje med svojimi strankami posebej prepoznavno, lahko pridobi lastno številko in mu ni treba pošiljati sporočil prek splošne telefonske številke 2929.

Glasovanje je storitev, ki naročniku omogoča izvedbo storitve preko Si.mobilovega elektronskega komunikacijskega omrežja in tehnologije USSD, in sicer tako, da uporabniki s pomočjo mobilnih telefonov glasujejo, sodelujejo v anketah, nagradnih igrah, ali na primer v kvizih.

Si.mobil – Vodafone se kot družbeno odgovorno podjetje zaveda, da je skrb za soljudi v stiski in pomoči potrebnih izredno pomembna. Tako dobrodelnim organizacijam v okviru Si.mosta omogoča uporabo storitve Donator, preko katere lahko zbirajo sredstva v človekoljubne namene.

Komunikacijski sistem Si.most podjetjem omogoča nadzor nad poslanimi sporočili ter zelo jasno, neposredno komunikacijo z dejanskimi predstavniki ciljnih skupin. Glavne prednosti storitve so enostavna uporaba, varnost in prilagojenost končnemu uporabniku. Vse dodatne informacije o storitvi so na voljo na spletni strani http://simost.simobil.si, preko e-pošte simost@simobil.si ali 24 ur na dan na brezplačni telefonski številki 080 40 40 40.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki