marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Samsung Smart App Challenge 2013, natečaj za razvijalce mobilnih aplikacij

Deli z ostalimi

22.05.2013
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics Co., Ltd., je napovedalo globalni natečaj za razvijalce mobilnih aplikacij Samsung Smart App Challenge 2013, s katerim iščejo nove aplikacije, ki bodo uporabljale funkcije skupinske komunikacije.

To je drugi Samsungov svetovni natečaj za razvijalce aplikacij za platformo Android. Skupaj bodo izbrali 10 zmagovalcev, ki si bodo razdelili nagrado v rekordni višini 800.000 ameriških dolarjev, k temu pa spadajo še koristi od pripadajočega marketinga v mreži Samsung. Letos bo oceno zmagovalcev za možne dodatne finančne investicije podalo tudi podjetje Samsung Venture Investment.

Natečaja se lahko udeležijo razvijalci mobilnih aplikacij z vsega sveta. Tekmovalci se morajo prijaviti neposredno na spletni strani App Challenge in registrirati svoje aplikacije od 20. junija do 31. avgusta 2013.

»Samsung z natečajem Smart App Challenge 2013 vlaga v svet mobilne telefonije,« je izjavil Won-Pyo Hong, predsednik in direktor centra za rešitve Media Solution Center v Samsung Electronics. »V Samsungu bomo še naprej spodbujali razvijalce, da ustvarjajo inovativne aplikacije v povezavi z novimi funkcijami serije Galaxy. Ta natečaj bo obogatil izbor možnosti za uporabnike našega pametnega telefona Galaxy S4.«

Tekmovanje bo potekalo v kategoriji »Smart Chord Apps«. Tekmovalci bodo morali uporabiti Samsung Chord SDK, ki omogoča skupinsko povezovanje več naprav v realnem času, avtomatično in brez zamudne ročne prijave naprav, ki se v dano skupino vključijo ali jo zapustijo. Žiranti bodo izbrali 10 inovativnih aplikacij, ki na zanimiv način uporabljajo funkcije povezovanja v skupine, s tem pa bodo nadgradili storitev Group Play za pametni telefon Galaxy S4.

Zmagovalci bodo prejeli visoko finančno nagrado, deležni bodo tudi številnih prednosti promocije, ki bo potekala po Samsungovih globalnih kanalih. Po razglasitvi rezultatov pa bodo imeli še možnost, da njihovo aplikacijo in podjetje oceni Samsung Venture Investment ter s tem privabi potencialne investitorje.

Za več informacij o natečaju Samsung Smart App Challenge 2013 obiščite http://www.smartappchallenge.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki