marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Samsung Smart App Challenge 2013, natečaj za razvijalce mobilnih aplikacij

Deli z ostalimi

22.05.2013
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics Co., Ltd., je napovedalo globalni natečaj za razvijalce mobilnih aplikacij Samsung Smart App Challenge 2013, s katerim iščejo nove aplikacije, ki bodo uporabljale funkcije skupinske komunikacije.

To je drugi Samsungov svetovni natečaj za razvijalce aplikacij za platformo Android. Skupaj bodo izbrali 10 zmagovalcev, ki si bodo razdelili nagrado v rekordni višini 800.000 ameriških dolarjev, k temu pa spadajo še koristi od pripadajočega marketinga v mreži Samsung. Letos bo oceno zmagovalcev za možne dodatne finančne investicije podalo tudi podjetje Samsung Venture Investment.

Natečaja se lahko udeležijo razvijalci mobilnih aplikacij z vsega sveta. Tekmovalci se morajo prijaviti neposredno na spletni strani App Challenge in registrirati svoje aplikacije od 20. junija do 31. avgusta 2013.

»Samsung z natečajem Smart App Challenge 2013 vlaga v svet mobilne telefonije,« je izjavil Won-Pyo Hong, predsednik in direktor centra za rešitve Media Solution Center v Samsung Electronics. »V Samsungu bomo še naprej spodbujali razvijalce, da ustvarjajo inovativne aplikacije v povezavi z novimi funkcijami serije Galaxy. Ta natečaj bo obogatil izbor možnosti za uporabnike našega pametnega telefona Galaxy S4.«

Tekmovanje bo potekalo v kategoriji »Smart Chord Apps«. Tekmovalci bodo morali uporabiti Samsung Chord SDK, ki omogoča skupinsko povezovanje več naprav v realnem času, avtomatično in brez zamudne ročne prijave naprav, ki se v dano skupino vključijo ali jo zapustijo. Žiranti bodo izbrali 10 inovativnih aplikacij, ki na zanimiv način uporabljajo funkcije povezovanja v skupine, s tem pa bodo nadgradili storitev Group Play za pametni telefon Galaxy S4.

Zmagovalci bodo prejeli visoko finančno nagrado, deležni bodo tudi številnih prednosti promocije, ki bo potekala po Samsungovih globalnih kanalih. Po razglasitvi rezultatov pa bodo imeli še možnost, da njihovo aplikacijo in podjetje oceni Samsung Venture Investment ter s tem privabi potencialne investitorje.

Za več informacij o natečaju Samsung Smart App Challenge 2013 obiščite http://www.smartappchallenge.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki