marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Samsung predstavlja kampanjo “Oblikuj svoje življenje”

Deli z ostalimi

13.09.2013
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics Co., Ltd., je predstavil očarljivo oglaševalsko kampanjo »Oblikuj svoje življenje« (ang. Design Your Life), s katero bo promoviral svoji novi vrhunski napravi Galaxy Note 3 in Galaxy Gear, ki uporabnikom omogočata, da uživajo v trenutku, ob tem pa ves čas ostanejo povezani.

Kombinirano inovativno kampanjo sta zasnovali agenciji Leo Burnett iz Los Angelesa in Chicaga, del nje pa so TV, tiskani in spletni oglasi. Z izjemnimi vizualnimi učinki in glasbeno podlago prikazuje, kako Galaxy Note 3 in Galaxy Gear bogatita naš vsakdanjik.

»Vsak od nas ima svojo zgodbo in vse se nekje začnejo,« je povedal Younghee Lee, izvršni podpredsednik Globalnega marketinga, IT in mobilnih komunikacij pri Samsungu. »Nova kampanja zajema najpomembnejše prednosti Galaxy Note 3 in Galaxy Gear ter poudarja miselnost pri Samsungu, da lahko tudi iz najpreprostejših vsakdanjih opravil ustvarimo nekaj posebnega, dvojec Galaxy Note 3 in Gear pa nas bo spodbudil, da oblikujemo svojo življenjsko zgodbo.«

Prvi film v kampanji je »Sweet Dreams« (Sladke sanje), ki prikazuje mladenko, ki s strastjo obnavlja prodajalno z igračami svojega dedka. Pri svojem zavzemanju, da prodajalni vdahne novo življenje, uporabi šest posebnih lastnosti novih naprav Galaxy Note 3 in Galaxy Gear. Prekrasno posnetim kadrom navdihujoče zgodbe pomaga graditi vzdušje legendarna skladba »Sweet Dreams« kantavtorice Annie Lennox.

»Oblikujte svoje življenje« sovpada s prvo obletnico odprtja losangeleške podružnice agencije Leo Burnett. To oglaševalsko središče na zahodni ameriški obali, ki skrbi za Samsungove projekte pri agenciji po vsem svetu, vodi izvršna kreativna direktorica Shannon McGlothin, pomagata pa ji podpredsednika Adam Kennedy in Brandon Rochon.

Samsungov Galaxy Note 3 bo ob izidu na voljo v treh barvah: črni (Jet Black), beli (Classic White) in rožnati (Blush Pink). Večji in kakovostnejši zaslon prinaša boljšo preglednost in izboljšano večopravilnost, nadgrajena funkcija s pisalom S Pen pa olajša vsakdanja opravila. Uporabniki lahko ob izidu novega Galaxy Gear izbirajo med šestimi barvami: črno (Jet Black), sivo (Mocha Gray), oranžno (Wild Orange), bež (Oatmeal Beige), zlato (Rose Gold) in zeleno (Lime Green). Tako Galaxy Note 3 kot Galaxy Gear bosta na voljo od 25. septembra v več kot 140 državah po vsem svetu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki