marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Samsung predstavil prenosni projektor

Deli z ostalimi

24.01.2009
Objavil: Dare Gliha

Samsung je na sejmu CES predstavil prenosni projektor z imenom MBP200 Pico. Pico se lahko poveže z mobilnimi telefoni in prenosniki, uporabnikom pa omogoča pretvorbo majhnega zaslona mobilnika v 50 palčno površino.

Za neodvisno delovanje in prikaz datotek so poskrbeli z microSD razširitvenim mestom, za lažje navigiranje pa so dodali stranske upravljalne gumbe, za bolj privatno pregledovanje pa še 2,2 palčni QVGA LCD zaslon.

Pico projektor je osnovan na pomanjšani različici tehnologije, ki jo najdemo v njihovih DLP HDTV prikazovalnikih in projektorjih za domačo uporabo. Velikost projecirane slike se lahko nastavi, vse od velikosti standardnega papirja pa do 50 palcev (pri ločljivosti 480 x 320 pik).

Vgrajen je tudi standardni 3,5 mm priključek za slušalke, ki omogoča poslušanje samo enemu uporabniku, ter tudi zvočnik, ki predvaja zvok za več poslušalcev.

MBP200 bo predvidoma na voljo že v tem letu, vendar po vsej verjetnosti šele v drugi polovici leta.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki