marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaPrva finančna storitev preko aplikacije Viber v Sloveniji
19.03.2019

Addiko Chat Banking je inovativna in prva slovenska finančna storitev, ki deluje preko aplikacije Viber, ene najbolj priljubljenih platform za komunikacijo na svetu. 'Addiko Chat Banking' uporabnikom ne omogoča zgolj neposredne komunikacije z banko, temveč tudi napredne, preproste in jasne storitve plačevanja.

slikaV 2019 prihajajo telefoni s 64 MP in 100 MP kamerami
18.03.2019

Judd Heape iz Qualcomma je v nedavnem intervjuju razkril, da bodo telefoni s 64MP in celo 100MP kamerami verjetno prišli že v letošnjem letu, čeprav to ni smer, kateri želijo pri podjetju slediti.

slikaMobilniki serije Galaxy S10 v predprodaji do rekordnih številk
15.03.2019

Samsung je sporočil, da so njihovi najnovejši pametni telefoni, Galaxy S10e, S10 in S10+, katerih prodaja se je začela v petek, 8. marca, zabeležili rekordno število prednaročil med vsemi Samsung telefoni v najkrajšem obdobju.

slikaZTE patentiral zanimiv zložljiv mobilnik
13.03.2019

Prepogljivi mobilnik so zadnji trent v mobilni tehnologiji, kar smo lahko videli tudi na nedavnem mobilnem kongresu, ki je potekal konec prejšnjega meseca v Barceloni. Zato ni presenetljivo, da se je na spletu pojavil patent podjetja ZTE, ki pa je za razliko od konkurence »malenkostno« drugačen.

slikaNokia bo na Finskem odpustila manj ljudi od načrtovanega
11.03.2019

Iz Nokie so v začetku leta sporočili, da nameravajo v Evropi odpustiti 1330 ljudi, s čimer bi do leta 2020 prihranili 700 milijonov evrov. Samo na Finskem naj bi delo izgubilo 350 ljudi, vendar pa so po dodatnih pogajanjih iz podjetja sporočili, da bo ta številka »le« 280.

članki

Samsung omogočil drugo funkcijo gumba Bixby

Deli z ostalimi

04.03.2019
Objavil: Dare Gliha

Bixby je bila pred kratkim nadgrajena na napravah Galaxy S8, S9, Note8 in Note9, ki tečejo na Samsungovem One UI in Androidu 9. Sedaj je mogoče namenski gumb, s katerim se Bixby zažene nameniti tudi za kake druge funkcije.

Tako lahko npr. nastavite, da so ob pritisku gumba odpre neka aplikacija ali pa lahko pokličete kontakt iz imenika. Se je pa ugotovilo, da je Samsung onemogočil uporabo konkurenčnih rešitev, kot je Google Assistant, Amazon Alexa, ter Cortana. Na forumu XDA-Developers so medtem za Google Assistant in Cortano že našli način, kako zaobiti to prepreko, za Alexo pa trenutno še ni rešitve.

Tako je za uporabo asistenta drugega proizvajalca potrebno namestiti APK skripto in jo izbrati kot Bixbyjevo dejanje z enim pritiskom. To bo zahtevalo glasovni ukaz, na zaslonu pa se izpiše »Dokončanje dejanja z uporabo«, kjer izberete Google Assistant ali Cortano.

Več informacij glede postopka si lahko preberete na forumu XDA-Developers.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki