marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Samsung objavil uraden postopek menjave za lastnike Galaxya Note7

Deli z ostalimi

13.10.2016
Objavil: Dare Gliha

Podjetje Samsung Electronics vsem obstoječim uporabnikom novih in že zamenjanih Galaxy Note7 svetuje, naj prenehajo z uporabo telefona, prenesejo in shranijo svoje podatke, telefon izklopijo in ga odnesejo na mesto nakupa.

Samsung je potrdil, da v sodelovanju s partnerji v regiji trenutno izdeluje program za zamenjavo, ki bo obstoječim uporabnikom dovoljeval zamenjavo Galaxy Note7 za Galaxy S7 ali S7 edge ali katerikoli drug Samsung Galaxy telefon. Ko bodo uporabniki zamenjali Galaxy Note7 za katerikoli drug Samsung Galaxy pametni telefon, jim bo povrnjena delna kupnina, glede na razliko v ceni. Alternativno lahko prejmejo vrnjeno tudi celotno kupnino.

Podrobnosti glede procesa zamenjave bodo komunicirane prek spletne strani www.samsung.com/si/note7exchange/ in direktno z vsakim kupcem posebej.

Vsem obstoječim uporabnikom Galaxy Note7 v Sloveniji sporočamo, da so jim na voljo naslednje možnosti:

• Menjava Galaxy Note7 za Galaxy S7, Galaxy S7 edge ali katerikoli drug Galaxy telefon, pri
čemer jim bo povrnjena delna kupnina, glede na razliko v ceni

• Vračilo celotne kupnine na mestu nakupa

Saša Oravec, direktor oddelka mobilne telefonije v Samsung Electronics za regijo SEAD, je izjavil: »Na prvem mestu je varnost naših uporabnikov, zato vse uporabnike novih in že zamenjanih Galaxy Note7 prosimo, da prenehate z uporabo telefona, prenesete in shranite svoje podatke, telefon izklopite in ga odnesete na mesto nakupa.

Vsem kupcem Galaxy Note7 se iskreno opravičujemo, da žal nismo dosegli visokih standardov, ki jih pričakujete s strani podjetja Samsung. Zahvaljujemo se vam za vašo potrpežljivost in se vam še enkrat iskreno opravičujemo za neprijetnosti, ki smo jih povzročili.

Še naprej ostajamo zavezani tesnemu sodelovanju z ustreznimi organi in uvedbi ustreznih ukrepov, s katerimi bomo rešili nastalo situacijo. V tem trenutku smo osredotočeni na karseda hitro vračilo vseh Galaxy Note7 in s tem zmanjšanje kakršnihkoli tveganj za uporabnike. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo prek telefonske številke 080 MY SAMSUNG (080 697 267 – brezplačna številka). ”

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki