marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Samsung objavil uraden postopek menjave za lastnike Galaxya Note7

Deli z ostalimi

13.10.2016
Objavil: Dare Gliha

Podjetje Samsung Electronics vsem obstoječim uporabnikom novih in že zamenjanih Galaxy Note7 svetuje, naj prenehajo z uporabo telefona, prenesejo in shranijo svoje podatke, telefon izklopijo in ga odnesejo na mesto nakupa.

Samsung je potrdil, da v sodelovanju s partnerji v regiji trenutno izdeluje program za zamenjavo, ki bo obstoječim uporabnikom dovoljeval zamenjavo Galaxy Note7 za Galaxy S7 ali S7 edge ali katerikoli drug Samsung Galaxy telefon. Ko bodo uporabniki zamenjali Galaxy Note7 za katerikoli drug Samsung Galaxy pametni telefon, jim bo povrnjena delna kupnina, glede na razliko v ceni. Alternativno lahko prejmejo vrnjeno tudi celotno kupnino.

Podrobnosti glede procesa zamenjave bodo komunicirane prek spletne strani www.samsung.com/si/note7exchange/ in direktno z vsakim kupcem posebej.

Vsem obstoječim uporabnikom Galaxy Note7 v Sloveniji sporočamo, da so jim na voljo naslednje možnosti:

• Menjava Galaxy Note7 za Galaxy S7, Galaxy S7 edge ali katerikoli drug Galaxy telefon, pri
čemer jim bo povrnjena delna kupnina, glede na razliko v ceni

• Vračilo celotne kupnine na mestu nakupa

Saša Oravec, direktor oddelka mobilne telefonije v Samsung Electronics za regijo SEAD, je izjavil: »Na prvem mestu je varnost naših uporabnikov, zato vse uporabnike novih in že zamenjanih Galaxy Note7 prosimo, da prenehate z uporabo telefona, prenesete in shranite svoje podatke, telefon izklopite in ga odnesete na mesto nakupa.

Vsem kupcem Galaxy Note7 se iskreno opravičujemo, da žal nismo dosegli visokih standardov, ki jih pričakujete s strani podjetja Samsung. Zahvaljujemo se vam za vašo potrpežljivost in se vam še enkrat iskreno opravičujemo za neprijetnosti, ki smo jih povzročili.

Še naprej ostajamo zavezani tesnemu sodelovanju z ustreznimi organi in uvedbi ustreznih ukrepov, s katerimi bomo rešili nastalo situacijo. V tem trenutku smo osredotočeni na karseda hitro vračilo vseh Galaxy Note7 in s tem zmanjšanje kakršnihkoli tveganj za uporabnike. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo prek telefonske številke 080 MY SAMSUNG (080 697 267 – brezplačna številka). ”

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki