marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Samsung na sejmu MWC 2024 predstavlja vizijo Galaxy AI


27.02.2024
Objavil: Dare Gliha

Samsung na kongresu Mobile World 2024 v Barceloni v Španiji predstavlja nove mobilne izkušnje z Galaxy AI. Obiskovalci razstavnega prostora Samsung bodo praktično izkusili Galaxy AI v vseh izdelkih Galaxy, s poudarkom na Galaxy S24 seriji, ki utira pot v novo dobo mobilne umetne inteligence.

Galaxy AI se bo razširil tudi po celotnem Samsung portfelju, vključno z inteligentnejšo produktivnostjo z Galaxy Book4 serijo, inteligentnim zdravjem z Galaxy Watch6 serijo in Galaxy Ring, ki bo prvič prikazan javno.

»Naši najnovejši izdelki in inovacije Galaxy izkoriščajo moč mobilne umetne inteligence, da bi uporabnikom v vsakdanjem življenju omogočili nove možnosti,« je dejal TM Roh, predsednik in vodja oddelka Mobile eXperience Business pri podjetju Samsung Electronics. »Na letošnjem sejmu MWC bomo z veseljem predstavili Galaxy AI v našem portfelju, vključno s serijo Galaxy S24, in tako dokazali, kako močne so te naprave pri omogočanju boljše, bolj inteligentne in povezane prihodnosti.«

Predstavljamo novo obdobje mobilne umetne inteligence

Samsung bo na razstavnem prostoru predstavil funkcije umetne inteligence serije Galaxy S24, ki omogočajo komunikacijo in ustvarjalnost uporabnikov ter jih udejanjajo v vsakodnevnih scenarijih. To vključuje funkcije, kot je Sprotno prevajanje (Live Translate), ki ga poganja umetna inteligenca v napravi za dvosmerno prevajanje telefonskih klicev v realnem času, ki kljubuje jezikovnim oviram. Funkcija Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google) omogoča hitro in enostavno, bolj intuitivno iskanje za nova odkritja s preprosto gesto. Predstavljena bosta tudi funkcija Pomoč za zapiske (Note Assist), ki poenostavlja in ureja zapletena besedila, ter funkcija Generativno urejanje (Generative Edit), ki uporabniku omogoča prosto spreminjanje velikosti ali položaja predmetov na fotografijah za večjo ustvarjalno svobodo.

Samsung je organiziral tudi prostor, kjer lahko obiskovalci preverijo zmogljivost fotoaparata Galaxy S24 serije. V območju, ki spominja na zatemnjeno koncertno dvorano, je mogoče posneti bližnje posnetke majhnih predmetov na odru in tako izkoristiti Nightography zmogljivosti Galaxy S24 serije, ki so zaradi Galaxy mehanizma ProVisual Engine, ki temelji na umetni inteligenci, nadgrajene tako, da so stabilnejše pri šibki svetlobi.

Zmogljivosti Galaxy AI bodo kmalu razširjene na obstoječe modele Galaxy, vključno z Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip5 in Galaxy Tab S9 serijo ter z Galaxy S23 in S23 FE serijama. Poleg tega Samsung ponuja priložnost, da izboljšano produktivnost izkusite iz prve roke s serijo Galaxy Book4, ki bo na svetovnem trgu predstavljena od 26. februarja. Na Samsung razstavnem prostoru bodo prikazane funkcije povezljivosti na napravah Galaxy, ki bodo pokazale, kako lahko uporabniki brez težav povečajo produktivnost, kot je na primer enostavno prenašanje in urejanje fotografij in videoposnetkov med napravami Galaxy S24, Galaxy Book4 in Galaxy Tab S9.

Več povezanih doživetij za dobro počutje, ki jih poganja umetna inteligenca

Samsung bo na sejmu MWC predstavil svojo linijo inteligentnega zdravja, ki uporabnikom ponuja še bolj prilagojene in brezhibne zdravstvene izkušnje s preoblikovalno močjo umetne inteligence v še več napravah. Kot del tega portfelja bo predstavljen Galaxy Ring kot nov zdravstveni pripomoček, ki poenostavlja vsakodnevno dobro počutje ter podpira pametnejše in bolj zdravo življenje prek bolj povezane digitalne platforme za dobro počutje - Samsung Health.

Samsung bo predstavil tudi prihajajoče inteligentne zdravstvene funkcije. Funkcija My Vitality Score na primer ponuja personalizirane zdravstvene informacije na podlagi več dejavnikov, kot so spanje, aktivnost, srčni utrip in variabilnost srčnega utripa, funkcija Booster Card pa pomaga, da je vsak dan bolj zdrav, saj sledi vnaprej določenim ciljem in zagotavlja uporabne informacije. Prednosti teh funkcij si bodo obiskovalci lahko ogledali na urah Galaxy Watch6 serije, združenih s telefoni Galaxy S24, še preden bodo te funkcije kasneje letos na voljo javnosti.

S pomočjo Samsung ekosistema SmartThings, Samsung prikazuje, kako je mogoče dom spremeniti v prostor za bolj zdravo življenje. Upravljajte povezane luči, da se samodejno ugasnejo in prižgejo za bolj optimalen spanec ali nastavite opozorila kot opomnik za jemanje zdravil. Uporabniku omogoča tudi spremljanje vaj in merjenje srčnega utripa ter porabljenih kalorij v realnem času, hkrati pa lahko na povezanem televizorju spremlja videoposnetek o fitnesu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki