marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei prodal preko dva milijona ur Watch GT
26.06.2019

Huawei je v prvem četrtletju letošnjega leta odlično prodajal svoje nosljive naprave, zabeležili so kar 282 % povišanje glede na leto poprej. Podjetje je skupaj razposlalo pet milijonov naprav, kar jih uvršča med največje tri znamke v tej kategoriji.

slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

članki

Samsung Mobile PIN, prostor vrhunskih doživetij za predstavitev GALAXY S III

Deli z ostalimi

25.05.2012
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics predstavlja Samsung Mobile PIN, inovativni prostor, ki bo ena prvih evropskih lokacij, na kateri bo od 29. maja dalje v Londonu potekala maloprodaja telefonov GALAXY S III neposredno končnim kupcem.

Da bi proslavili lansiranje svojega paradnega pametnega telefona GALAXY S III, pri Samsungu uvajajo Mobile PIN, prvi prostor vrhunskih doživetij. Samsung Mobile PIN spodbuja uporabnike k neposredni interakciji z najnovejšo intuitivno tehnologijo in uporabi Samsungovih rešitev. Konceptualna zamisel PINa je premičneo doživetje z razpoznavnim znakom, podobnim igli ali žebljičku na zemljevidu.

Younghee Lee, član upravnega odbora ter vodja globalnega marketinga za segment mobilnih komunikacij pri Samsungu, je dejal: "V tem dinamičnem in energičnem prostoru je dobrodošel vsakdo, ki želi v celoti doživeti vse bistvene lastnosti Samsungovih mobilnih proizvodov in uživati v njih."

Obiskovalcem PINov bodo na voljo usposobljeni strokovnjaki, ki bodo delili svoje znanje o produktih in predstavljali Samsungove novosti. Kupcem pa bo omogočeno tudi neposredno doživljanje funkcij, storitev in preizkušanje aplikacij.

29. maja bosta prva Samsungova PINa postavljena v Westfield Shepherd's Bush ter na trgu Old Spitalfields Market. Med poletjem bo Samsung odprl še dve točki PIN v Hyde Parku ter v olimpijskem parku.

Oblika Samsung Mobile PIN
Samsung Mobile PIN je edinstvena steklena struktura, ki omogoča preprosto menjavo lokacije. Ena najznačilnejših zunanjih lastnosti PIN je stena, ki je izdelana iz dvosmernega prilagojenega zrcalnega stekla. Pohištvo v prostoru PIN je posebej izdelano za doživljanje in predstavitev proizvodov; je fleksibilno in raztegljivo ter se tako prilagaja vsaki lokaciji.

Dodatni dogodki
Obiskovalci bodo tudi povabljeni k sodelovanju v inovativnih dogodkih, ki obkrožajo območje prostora PIN, na primer dogodek GALAXY Studio. Z uporabo naprav GALAXY S III ter GALAXY Note bodo imeli uporabniki priložnost v stiku z napravo spoznati edinstvene in zabavne možnosti Samsungovih pametnih telefonov. Med drugim se bodo lahko obiskovalci pomerili tudi v risalnem natečaju, ki bo potekal z GALAXY Note.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki