marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNemčija prisilila Apple da NFC plačevanje omogoči tudi drugim ponudnikom
18.11.2019

Apple že vse od pričetka uporabe NFC v svojih telefonih dostop do te funkcionalnosti precej omejuje, še posebej to velja za mobilno plačevanje. Vsaj v Nemčiji pa se očitno obetajo spremembe, saj je tamkajšnje sodišče z odločbo Apple prisililo v odobritev dostopa do mobilne denarnice tudi za druge stranke.

slikaBo mobilno plačevanje nadomestilo plačilne kartice?
15.11.2019

Mastercard je v najnovejši raziskavi Masterindex raziskal plačilne navade Slovencev, kjer vse pomembnejšo vlogo prevzemajo brezstična plačila. Slovenci poleg brezstične oblike plačevanja s fizičnimi karticami vse pogosteje za svoje nakupe uporabljajo mobilne telefone.

slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

slikaHuawei Slovenija predstavil novosti za naš trg
11.11.2019

Huawei Slovenija je prejšnji teden v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja predstavil jesenske novosti, za naš trg. Telekomunikacijski gigant se tako lahko pohvali z brezžičnimi stereo slušalkami FreeBuds 3 in telefonom Nova 5T. Največ zanimanja pa sta deležni obe različici pametnih ur Huawei Watch GT 2, večja s premerom 46mm in manjša s premerom 42mm, ki na police prihaja konec novembra.

slikaSamsung in IBM predstavljata 5G mobilne rešitve, ki temeljijo na umetni inteligenci
08.11.2019

Samsung Electronics in IBM sta na dogodku Samsung Developer Conference 2019 predstavila novo skupno platformo, ki temelji na zmogljivosti IBM Cloud rešitve, umetni inteligenci in vključuje Samsung mobilne rešitve. Sodelovanje med družbama združuje IBM rešitve s Samsung Galaxy ekosistemom, kar omogoča nudenje vrhunskih storitev za poslovne stranke.

članki

Samsung Mobile PIN, prostor vrhunskih doživetij za predstavitev GALAXY S III

Deli z ostalimi

25.05.2012
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics predstavlja Samsung Mobile PIN, inovativni prostor, ki bo ena prvih evropskih lokacij, na kateri bo od 29. maja dalje v Londonu potekala maloprodaja telefonov GALAXY S III neposredno končnim kupcem.

Da bi proslavili lansiranje svojega paradnega pametnega telefona GALAXY S III, pri Samsungu uvajajo Mobile PIN, prvi prostor vrhunskih doživetij. Samsung Mobile PIN spodbuja uporabnike k neposredni interakciji z najnovejšo intuitivno tehnologijo in uporabi Samsungovih rešitev. Konceptualna zamisel PINa je premičneo doživetje z razpoznavnim znakom, podobnim igli ali žebljičku na zemljevidu.

Younghee Lee, član upravnega odbora ter vodja globalnega marketinga za segment mobilnih komunikacij pri Samsungu, je dejal: "V tem dinamičnem in energičnem prostoru je dobrodošel vsakdo, ki želi v celoti doživeti vse bistvene lastnosti Samsungovih mobilnih proizvodov in uživati v njih."

Obiskovalcem PINov bodo na voljo usposobljeni strokovnjaki, ki bodo delili svoje znanje o produktih in predstavljali Samsungove novosti. Kupcem pa bo omogočeno tudi neposredno doživljanje funkcij, storitev in preizkušanje aplikacij.

29. maja bosta prva Samsungova PINa postavljena v Westfield Shepherd's Bush ter na trgu Old Spitalfields Market. Med poletjem bo Samsung odprl še dve točki PIN v Hyde Parku ter v olimpijskem parku.

Oblika Samsung Mobile PIN
Samsung Mobile PIN je edinstvena steklena struktura, ki omogoča preprosto menjavo lokacije. Ena najznačilnejših zunanjih lastnosti PIN je stena, ki je izdelana iz dvosmernega prilagojenega zrcalnega stekla. Pohištvo v prostoru PIN je posebej izdelano za doživljanje in predstavitev proizvodov; je fleksibilno in raztegljivo ter se tako prilagaja vsaki lokaciji.

Dodatni dogodki
Obiskovalci bodo tudi povabljeni k sodelovanju v inovativnih dogodkih, ki obkrožajo območje prostora PIN, na primer dogodek GALAXY Studio. Z uporabo naprav GALAXY S III ter GALAXY Note bodo imeli uporabniki priložnost v stiku z napravo spoznati edinstvene in zabavne možnosti Samsungovih pametnih telefonov. Med drugim se bodo lahko obiskovalci pomerili tudi v risalnem natečaju, ki bo potekal z GALAXY Note.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki