marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

slikaHuawei predstavil napredni 5G procesor Kirin 990
09.09.2019

Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, je na sejmu IFA predstavil najnovejšo serijo procesorjev Kirin 990, v kateri sta običajna različica Kirin 990 in različica 5G.

članki

Samsung Mobile PIN, prostor vrhunskih doživetij za predstavitev GALAXY S III

Deli z ostalimi

25.05.2012
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics predstavlja Samsung Mobile PIN, inovativni prostor, ki bo ena prvih evropskih lokacij, na kateri bo od 29. maja dalje v Londonu potekala maloprodaja telefonov GALAXY S III neposredno končnim kupcem.

Da bi proslavili lansiranje svojega paradnega pametnega telefona GALAXY S III, pri Samsungu uvajajo Mobile PIN, prvi prostor vrhunskih doživetij. Samsung Mobile PIN spodbuja uporabnike k neposredni interakciji z najnovejšo intuitivno tehnologijo in uporabi Samsungovih rešitev. Konceptualna zamisel PINa je premičneo doživetje z razpoznavnim znakom, podobnim igli ali žebljičku na zemljevidu.

Younghee Lee, član upravnega odbora ter vodja globalnega marketinga za segment mobilnih komunikacij pri Samsungu, je dejal: "V tem dinamičnem in energičnem prostoru je dobrodošel vsakdo, ki želi v celoti doživeti vse bistvene lastnosti Samsungovih mobilnih proizvodov in uživati v njih."

Obiskovalcem PINov bodo na voljo usposobljeni strokovnjaki, ki bodo delili svoje znanje o produktih in predstavljali Samsungove novosti. Kupcem pa bo omogočeno tudi neposredno doživljanje funkcij, storitev in preizkušanje aplikacij.

29. maja bosta prva Samsungova PINa postavljena v Westfield Shepherd's Bush ter na trgu Old Spitalfields Market. Med poletjem bo Samsung odprl še dve točki PIN v Hyde Parku ter v olimpijskem parku.

Oblika Samsung Mobile PIN
Samsung Mobile PIN je edinstvena steklena struktura, ki omogoča preprosto menjavo lokacije. Ena najznačilnejših zunanjih lastnosti PIN je stena, ki je izdelana iz dvosmernega prilagojenega zrcalnega stekla. Pohištvo v prostoru PIN je posebej izdelano za doživljanje in predstavitev proizvodov; je fleksibilno in raztegljivo ter se tako prilagaja vsaki lokaciji.

Dodatni dogodki
Obiskovalci bodo tudi povabljeni k sodelovanju v inovativnih dogodkih, ki obkrožajo območje prostora PIN, na primer dogodek GALAXY Studio. Z uporabo naprav GALAXY S III ter GALAXY Note bodo imeli uporabniki priložnost v stiku z napravo spoznati edinstvene in zabavne možnosti Samsungovih pametnih telefonov. Med drugim se bodo lahko obiskovalci pomerili tudi v risalnem natečaju, ki bo potekal z GALAXY Note.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki