marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Samsung izdal Galaxy Camera 2


06.01.2014
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je napovedal izid fotoaparata Galaxy Camera 2 z Androidno platformo in nadgrajenim štirijedrnim procesorjem, ki združuje kakovost naprave višjega cenovnega razreda s sposobnostjo deljenja vsebin in preprostim retro dizajnom, s čimer bo pariral najsodobnejšim pametnim telefonom.

»Galaxy Camera 2 je zmogljivejša prenosna naprava z družbenimi funkcijami pametnih telefonov, ki ustvarja vrhunske posnetke. Pri Samsungu smo predani temu, da ljudem olajšamo pot do odličnih rezultatov, z mnogoštevilnimi ustvarjalnimi funkcijami fotoaparata Galaxy Camera 2 pa lahko vsak naredi fotografije, ob katerih bo ljudem zastal dih,« je povedal Myoung Sup Han, vodja Imaging Business Team pri Samsung Electronics.

Hitri in vrhunski rezultati

Uporabniki fotoaparata Galaxy Camera 2 lahko izkoristijo vse prednosti Androidne platforme. Navigacija po funkcijah na napravi je bolj intuitivna, preprostejša in hitrejša kot prej, zato se lahko uporabniki osredotočijo samo na slikanje, ne da bi morali brskati po zapletenih nastavitvah. Zmogljivejša baterija (2000 mAh) omogoča strastnim fotografom, da imajo več časa za popolni posnetek ali da naredijo še več lepih slik.

Fotoaparat Galaxy Camera 2 je visoko zmogljiv in ustvarja posnetke vrhunske kakovosti, kot jih zaenkrat ne zmore noben pametni telefon. Slikovni senzor BSI CMOS s 16 megapikami dela slike polnih barv in izjemne ostrine. Z objektivom z ogromno 21-kratno optično povečavo se lahko približamo predmetom bolj kot kadarkoli prej. Nadgrajeni štirijedrni procesor frekvence 1,6 GHz s podporo ogromnih 2 GB delovnega pomnilnika (RAM) je razlog, da Galaxy Camera 2 deluje superhitro, zato lahko pride do izraza ves spekter njegovih izjemnih funkcij. Na fotoaparatu je naložena ekskluzivna aplikacija Dropbox, s katero uporabniki za obdobje dveh let dobijo 50 GB brezplačnega oblačnega pomnilnika. Strastni fotografi tako ne bodo nikoli ostali brez prostora za shranjevanje svojih dragocenih posnetkov.

Enostavna uporaba in preprosto deljenje

Deljenje fotografij je še preprostejše z naprednimi sposobnostmi brezžičnih povezav Wi-Fi in NFC. Popolnoma nova funkcija Tag & Go omogoča takojšnjo povezavo fotoaparata s pametnimi telefoni in drugimi napravami, ki podpirajo NFC. Dovolj je tapniti na obe napravi in ti se bosta avtomatično povezali, posnetke pa lahko prenesemo s pomočjo cele vrste domiselnih funkcij: Photo Beam, Mobile Link, Remote Viewfinder idr.

Zaslon HD Super Clear Touch LCD z diagonalo 121,2 mm (4,8 palcev) je čudovito platno za ogledovanje in obdelovanje posnetkov. Ti se kažejo v izrazitih barvah in podrobnostih, zaradi velikosti zaslona pa je lažje tudi delo z različnimi aplikacijami, ki so nameščene na telefonu.

Ustvarjalni zanos

Smart Mode omogoča uporabnikom izbiro med 28 različnimi že nastavljenimi načini snemanja, ki posnetkom dajo profesionalen pridih ali dodatno merico osebnega dotika. Če niste prepričani, katera nastavitev je primerna, potem vam funkcija Smart Mode Suggest pomaga izbrati idealni način snemanja. Funkcija analizira trenutni prizor, svetlobo, pokrajino in predmete, ter takoj predlaga optimalno nastavitev iz plejade načinov v Smart Mode. Nova funkcija v Smart Mode je Selfie Alarm za avtoportrete, ki naredi pet zaporednih posnetkov visoke ločljivosti, nato pa uporabnik izbere najprimernejši kot posnetka in sliko takoj deli na svojem najpriljubljenejšem družabnem omrežju.

Tudi videom lahko damo svojstven pečat s funkcijami, kot je Multi Motion Video, s katero nastavimo hitrost snemanja in ustvarimo do osemkrat hitrejše ali do osemkrat počasnejše posnetke. Galaxy Camera 2 ustvarjalcem olajša uporabo priljubljenih funkcij, kot sta Paper Artist in Xtremera, s katerima oblikujejo svoje posnetke neposredno na napravi in prihranijo dragoceni čas, preden jih delijo z drugimi.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki