marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Samsung Galaxy S24 Ultra s Corning Gorilla Armor postavlja nove standarde vzdržljivosti


20.01.2024
Objavil: Dare Gliha

Samsung in Corning Incorporated sta objavila, da bodo telefoni Galaxy S24 Ultra opremljeni z novim Corning pokrivnim materialom Corning Gorilla Armor. Gorilla Armor ponuja neprimerljivo kombinacijo trpežnosti in vizualne jasnosti ter zagotavlja bogatejši zaslon na sončni svetlobi in boljšo zaščito pred poškodbami zaradi vsakodnevne uporabe.

»Corning Gorilla steklo je skupaj s serijo Galaxy S spodbudilo inovacije in znatno napredovalo pri doseganju večje vzdržljivosti,« je dejal Kwangjin Bae, izvršni direktor in vodja skupine za mehanske raziskave in razvoj, Mobile eXperience Business pri podjetju Samsung Electronics. »To partnerstvo je ljudem omogočilo, da naše izdelke uporabljajo z zaupanjem in brez skrbi.

Corning Gorilla Armor je drugačen material za zaščito pametnih telefonov. V primerjavi z običajno stekleno površino Corning Gorilla Armor zmanjša odbojnost do 75 %, kar izboljša čitljivost zaslona in zmanjša odseve zaslona v skoraj vsakem okolju.

Novi material Corning optimizira vzdržljivost telefona Galaxy S24 Ultra. V Corningovih laboratorijskih testih je Gorilla Armor v primerjavi s konkurenčnimi alumino-silikatnimi pokrivnimi stekli pokazal vrhunsko vzdržljivost. Za merjenje izjemne odpornosti proti praskam je Corning ustvaril nov laboratorijski test “Scratch Bot”, ki posnema mikro praske, ki nastanejo pri vsakodnevni uporabi. Na tem strogem testu Gorilla Armor ni pokazal vidnih prask in je bil za več kot štirikrat bolj odporen proti praskam kot konkurenčna alumino-silikatna zaščitna stekla.

Gorilla Armor vsebuje povprečno 25 % reciklirane vsebine pred potrošnjo, kar je potrdila družba UL Solutions v skladu s postopkom UL2809-2 Environmental Claim Validation Procedure (ECVP) za reciklirano vsebino.

»Gorilla Armor združuje Corning raziskovalno in inženirsko znanje s Samsung oblikovanjem, ki je osredotočeno na potrošnika in na uporabniško izkušnjo,« je dejal David Velasquez, podpredsednik in generalni direktor podjetja Corning Gorilla Glass. »Ta najnovejša inovacija hkrati izpolnjuje potrebo po vzdržljivosti in našo vse večjo potrebo po boljši optiki ter tako prinaša izkušnjo mobilnega telefona prihodnosti v sedanjost.«

Predstavitev telefonov Galaxy S24 Ultra z zaščitnim steklom Gorilla Armor sledi slavnostnemu letu za Samsung in Corning. Lani sta namreč podjetji obeležili 50 let vodilnega partnerstva v industriji. Samsung in Corning sta prvič sodelovala leta 1973, da bi potrošnikom v Južni Koreji omogočila večjo dostopnost televizorjev.

Ta duh sodelovanja se je nadaljeval pol stoletja. Steklo Corning Gorilla je bilo uporabljeno na neštetih Samsung napravah, od nekaterih prvih pametnih telefonov Galaxy do najnovejših, vključno z Galaxy S23 serijo, Galaxy Z Fold5 in Galaxy Z Flip5, ki vsi uporabljajo steklo Corning Gorilla Victus 2. Predstavitev naprav Galaxy S24 Ultra z zaščitnim ohišjem Gorilla Armor nadaljuje to dolgoletno sodelovanje, ki je namenjeno ustvarjanju vrhunskih inovacij, ključnih za industrijo mobilne zabavne elektronike.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki