marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Samsung GALAXY S III na voljo v trgovinah po Sloveniji

Deli z ostalimi

29.05.2012
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics od danes naprej ponuja težko pričakovani GALAXY S III tudi v Sloveniji. GALAXY S III bo na voljo pri vseh mobilnih operaterjih.

"GALAXY S III ponuja najbolj gladko, tekočo, naravno in na človeka osredotočeno mobilno izkušnjo. Nadvse nas veseli, da to težko pričakovano napravo končno ponujamo tudi v Sloveniji. Verjamem, da bo uporabnikom pri nas še posebej všeč funkcija Smart Stay in fantastičen 4,8-palčni AMOLED zaslon,« je izjavil Bernard Purkart, vodja prodaje Samsunga za Slovenijo.

Samsung GALAXY S III bo sprva na voljo v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Severni Afriki, nato pa postopoma tudi v ostalih regijah sveta. Večja mesta, kot so Sydney, Dubaj, Moskvo, Sao Paolo, Peking, Seul, New York ter Tokio bo GALAXY S III obiskal tudi s svojo svetovno turnejo. Na svetovni turneji bodo imeli obiskovalci priložnost, da prvič v živo izkusijo nov telefon, se udeležijo predstavitve, ki so jo pripravili Samsungovi predstavniki ter sami preizkusijo nekatere povsem nove funkcije, ki jih prinaša GALAXY S III.

Več o telefonu si lahko preberete v naši predstavitvi.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki