marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaStoritev Huawei Track AI bo pri otrocih iskala znake poslabšanja vida
25.04.2019

Huaweijevo umetno inteligenco in pametne tehnologije bodo uporabljali v očesnih Sodeluje namreč z ustanovama IIS Aragon in DIVE Medical pri razvoju storitve Track AI, katere umetna inteligenca razvita na podlagi bogatega znanja Huaweija, bo odkrivala in diagnosticirala zgodnje znake poslabšanja vida.

slikaSamsung prestavil lansiranje Galaxya Fold
24.04.2019

Samsung je prestavil lansiranje svojega prvega prepogljivega mobilnika Galaxy Fold, ki naj bi bil po prvotnem načrtu lansiran jutri, 26. aprila. Za to potezo so se odločili, ker so prva testiranja pokazala kar nekaj nepravilnosti pri delovanju.

slikaS posodobitvijo Nokie 9 PureView postane čitalec prstnih odtisov manj varen
23.04.2019

Že od samega začetka se je Nokia 9 PureView ubadala s težavo čitalnika prstnih odtisov, ni bil tako zanesljiv, kot bi moral biti. HMD Global zato sedaj izvaja posodobitev programske opreme, s katero naj bi odpravili težavo. Nekateri uporabniki so posodobitev že namestili, vendar se je izkazalo, da popravek povzroča varnostno težavo.

slikaAmazon načrtuje lansiranje brezplačne glasbene storitve
19.04.2019

Glede na zadnje navedbe na spletu pri Amazonu pripravljajo brezplačno glasbeno storitev, s katero želijo pridobiti stranke, ki trenutno uporabljajo Spotify. Nova storitev bo zajemala manjši nabor glasbe kot plačljiva Prime in Amazon Music Unlimited.

slikaHonor bo maja predstavil serijo 20
17.04.2019

Honor je razposlal vabila za dogodek, ki bo potekal 21. maja v Londonu. Na njem bodo predstavili serijo Honor 20, samo vabilo pa je precej zanimivo, saj je bil datum napisan kot matematična enačba: 444+4x4x4+(4+4)/4+44/4.

članki

Samsung Galaxy Fold očitno ni tako zmogljiv kot navajajo

Deli z ostalimi

25.03.2019
Objavil: Dare Gliha

Samsung je na predstavitvi svojega prepogljivega mobilnika Galaxy Fold napovedal, da bo mobilnik izredno zmogljiv, saj bo imel vgrajen najnovejši čipset Snapdragon 855 ter kar 12 GB delovnega pomnilnika.

Zato so izjemno zanimivi rezultati testa, ki so ga izvedli pri portalu Geekbench. Eni prvih so se namreč dokopali do testnega primerka tega prepogljivega mobilnika, njihovi rezultati pa niso ravno obetajoči. Mobilnik namreč ni dosegel rezultatov, ki bi jih glede na strojno opremo moral, kar nakazuje na to, da ima Samsung z njim še precej dela, preden ga bodo konec aprila poslali v prodajo.

Pri testu se je pojavila še ena zanimiva novica in sicer ime naprave. Samsung je prepogljivčka poimenoval SM-900F, kar nakazuje na mednarodno različico mobilnika. Ker le-ta uporablja Qualcommovo čipovje bomo očitno vendarle tudi pri nas dobili različico s Snapdragonom in ne le hišnimi Exynosom, kot pri ostalih serijah mobilnikov (S, Note…). To smo večkrat izpostavili tudi na lokalnih predstavitvah novih mobilnikov, vedno pa je bil odgovor, da je to odločitev podjetja, ki jo lokalne izpostave podpirajo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki