marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Samsungova namera v 18 mesecih potrojiti indijski trg mobilne telefonije

Deli z ostalimi

13.10.2007
Objavil: Jakob Jurkošek

Samsung si je postavil visok cilj, da bo do konca letošnjega leta zavzel 18% indijskega trga mobilne telefonije. Pav tako načrtuje omenjeno Južno-korejsko podjetje odprtje preko 500 maloprodajnih trgovin, namenjenih promociji njihovih mobilnikov.

Marketinški vodja Samsunga Asim Warsi je za časopis The Economic Times povedal: »Imeli bomo več kot 500 maloprodajnih trgovin s Samsungovimi proizvodi, od katerih jih po preko 200 partnerskih, ostalih 300 pa lastnih prodajnih. Tako bo leto 2008 leto promocije znamke in maloprodajnega marketinga.«

Njihov cilj predstavlja prodaja okoli 10 milijonov mobilnikov in tako bodo povečali proizvodnjo njihove tovarne v Manesarju na 1,5 milijona enot na leto, s čimer bodo zapolnili predvideno rast.

»Celoten načrt je nemogoče izvesti samo z domačimi kapacitetami, a glavnina bo zagotovo izpolnjena, edino glede poslovnih in pametnih mobilnikov pa bomo vezani na uvoz.« je še dodal Warsi.

Trg trenutno obvladuje Nokia, v veliki meri zahvaljujoč njeni zgodnji odločitvi o odprtju maloprodajnih in franšiznih trgovin z Nokiinimi izdelki. Od v Indiji ustanovljenih 79.000 maloprodajnih trgovin z mobilnimi telefoni, je Nokia prisotna kar v 72.000.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki