marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

članki

Samsung dostavil 8 GB spominski vzorec

Deli z ostalimi

20.03.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Samsung je začel z dostavo primerkov 8 GB spominskih čipov glavnim elektronskim izdelovalcem.

Samsungove moviNAND spominske rešitve so sestavljene iz 50 nanometerskih, 16 GB NAND flash spominov, visoko hitrostnega MultiMediaCard (MMC) kontrolerja in povezanih sestavin. Shrani lahko do 2000 pesmi ali dovolj map za GPS pokritje celotnega zahodnega sveta. Kot dodatek, lahko je uporabljen s prenosnimi spominskimi karticami in pravzaprav dovoli virtualno neomejeno razširitev prostora.

Ker Samsungov moviNAND dovoljuje NAND flashu, da je v trenutku dostopen preko standardiziranega MMC vmesnika, lahko izdelovalci, ki uporabljajo novo spominsko rešitev, razvijejo mobilne telefone hitreje in ceneje.

Kljub dvojni kapaciteti in dvojni zmogljivosti v primerjavi s 4 GB verzijo, je Samsungov moviNAND 10 do 20 odstotkov manjši od ostalih na flashu temelječih spominskih kartičnih rešitev. Novi moviNAND tudi obdeluje podatke z 52 MB na sekundo, saj uporablja najhitrejši multimedijski kartični vmesnik.

Samsung načrtuje masovno proizvodnjo svojih 8 GB moviNAND čipov v drugem četrtletju tega leta. Samsung je tako razširil svojo ponudbo spominskih medijev od 512 MB pa vse do 8GB.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki