marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Resničnostni šovi na mobilnem Planetu

Deli z ostalimi

03.10.2006
Objavil: Thomas Bergant

Interaktivni resničnostni šov BAR lahko odslej spremljate tudi na Mobitelovem mobilnem portalu Planet. Na voljo so ogled dogajanja v živo prek kamer v stanovanju, povzetki preteklih oddaj, aktualne novice, posnetki najbolj zanimivih in vročih dogodkov ter predstavitve kandidatov.

Vsi obiskovalci pa lahko sodelujejo tudi v anketi, nagradnem kvizu ter naložijo dodatke za svoje mobilnike na temo šova BAR.

Najbolj priljubljen interaktivni resničnostni šov BAR je sedaj kjer koli in kadar koli na voljo tudi na mobilnikih. Uporabniki Mobitelovega mobilnega portala Planet lahko 24 ur na dan spremljajo dogajanje v stanovanju prek kamer v živo, spoznavajo kandidate v besedi in sliki ter prebirajo novice. Portal Planet omogoča tudi ogled povzetkov vseh dosedanjih oddaj BAR, posnetke najbolj zanimivih in vročih dogodkov ter kdo in zakaj je BAR zapustil. Obiskovalci BAR-a na mobilnem Planetu lahko izrazijo svoje mnenje, sodelujejo v anketi in nagradnem kvizu ter opremijo svoje mobilnike s tematskimi ozadji in temami.

BAR na Mobitelovem mobilnem portalu Planet obiščete v sklopih Novo in Prosti čas, omogočen pa je tudi hitri dostop do vsebin BAR tako, da enostavno pošljete SMS z vsebino P BAR na številko 1919.

Za ogled posameznega posnetka preteklih oddaj se uporabniku, poleg prenosa podatkov, zaračuna še 25 SIT (0,10 €), za ogled dogajanja v živo pa 5 SIT (0,02 €). Znesek se zaračuna ob prvem ogledu in velja za naslednjih 24 ur.

Prav tako pa lahko na mobilnem Planetu spremljate tudi resničnostni šov Avtonorija, katerega prav tako najdete v sklopu Novo in Proti čas. Ogled Avtonorije jer za razliko od Bara brezplačen, plača se le količina prenešenih podatkov.

Povezave:
Resničnostni šov Bar >> http://www.24ur.com/bar
Resničnostni šov Avtonorija >> http://www.radioekspres.si/avtonorija

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki