marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Resničnostni šovi na mobilnem Planetu

Deli z ostalimi

03.10.2006
Objavil: Thomas Bergant

Interaktivni resničnostni šov BAR lahko odslej spremljate tudi na Mobitelovem mobilnem portalu Planet. Na voljo so ogled dogajanja v živo prek kamer v stanovanju, povzetki preteklih oddaj, aktualne novice, posnetki najbolj zanimivih in vročih dogodkov ter predstavitve kandidatov.

Vsi obiskovalci pa lahko sodelujejo tudi v anketi, nagradnem kvizu ter naložijo dodatke za svoje mobilnike na temo šova BAR.

Najbolj priljubljen interaktivni resničnostni šov BAR je sedaj kjer koli in kadar koli na voljo tudi na mobilnikih. Uporabniki Mobitelovega mobilnega portala Planet lahko 24 ur na dan spremljajo dogajanje v stanovanju prek kamer v živo, spoznavajo kandidate v besedi in sliki ter prebirajo novice. Portal Planet omogoča tudi ogled povzetkov vseh dosedanjih oddaj BAR, posnetke najbolj zanimivih in vročih dogodkov ter kdo in zakaj je BAR zapustil. Obiskovalci BAR-a na mobilnem Planetu lahko izrazijo svoje mnenje, sodelujejo v anketi in nagradnem kvizu ter opremijo svoje mobilnike s tematskimi ozadji in temami.

BAR na Mobitelovem mobilnem portalu Planet obiščete v sklopih Novo in Prosti čas, omogočen pa je tudi hitri dostop do vsebin BAR tako, da enostavno pošljete SMS z vsebino P BAR na številko 1919.

Za ogled posameznega posnetka preteklih oddaj se uporabniku, poleg prenosa podatkov, zaračuna še 25 SIT (0,10 €), za ogled dogajanja v živo pa 5 SIT (0,02 €). Znesek se zaračuna ob prvem ogledu in velja za naslednjih 24 ur.

Prav tako pa lahko na mobilnem Planetu spremljate tudi resničnostni šov Avtonorija, katerega prav tako najdete v sklopu Novo in Proti čas. Ogled Avtonorije jer za razliko od Bara brezplačen, plača se le količina prenešenih podatkov.

Povezave:
Resničnostni šov Bar >> http://www.24ur.com/bar
Resničnostni šov Avtonorija >> http://www.radioekspres.si/avtonorija

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki