marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Prvi tehnološki center Samsung v Sloveniji


04.07.2012
Objavil: Dare Gliha

Podjetji Samsung in Big Bang sta otvorili prvi tehnološki center Samsung v trgovini Big Bang v mariborskem naupovalnem središču Europark. Glavni namen tehnološkega centra Samsung je, da vsem obiskovalcem in bodočim uporabnikom predstavi najnovejše dosežke s področja novih tehnologij ter jim omogoči praktično uporabniško izkušnjo z ekosistemom domače zabave s Samsungovimi proizvodi.

Gre za medsebojno povezovanje vseh njihovih digitalnih naprav v domovih uporabnikov. Na Samsungovem razstavnem prostoru so namreč razstavljeni najnovejši izdelki s področja digitalnih televizorjev, multimedijskih podatkov, mobilnih telefonov in računalniških monitorjev, ki jih obiskovalci lahko preizkusijo in primerjajo med seboj ter se po nasvet ali pomoč obrnejo k za to usposobljenemu osebju.

Samsung Electronics Co. je vodilno globalno podjetje in ena najhitreje rastočih svetovnih znamk v tehnologijah polprevodnikov, telekomunikacij, digitalnih medijev in digitalne konvergence. Z otvoritvijo tehnoloških centrov v Sloveniji želi Samsung okrepiti svojo položaj na trgu. Na današnjem dogodku so predstavniki družbe predstavili ekosistem domače zabave, predvsem pa načine, na katere se Samsungove naprave medsebojno povezujejo znotraj digitalnega doma in tako omogočajo odlično uporabniško izkušnjo.

Izvršni direktor Samsung Electronics Austria, Shangho Jo, je posebej za današnjo priložnost povedal: »Pomembno je, da smo našli nov dom za Samsung, kjer bomo na enem mestu lahko predstavljali naše najbolj inovativne izdelke in tehnologije ter prikazali polno moč Samsunga. Prepričani smo, da je Slovenija popolno okolje za takšno potezo, na kar nakazujejo tudi prepričljivi rezultati hitro rastočega in razvijajočega se slovenskega trga. Za nas je to odlična priložnost, da svetu pokažemo kakovost Samsungovih izdelkov v najboljši luči.«

Direktor Big Banga, Aleš Ponikvar, je ob otvoritvi dejal: »Big Bang s svojim sloganom »Vedno nekaj novega« drži obljubo svojim kupcem in skupaj s partnerjem Samsung omogoča doživetje t. i. pametnih izdelkov v naši trgovini v Mariboru. Samsung, vodilni proizvajalec izdelkov zabavne in hišne elektronike na svetu, je danes blagovna znamka, ki v naše domove prinaša nova doživetja. Samsungovi izdelki z oznako »smart« so del vsakdanjika in samo naši domišljiji je prepuščena uporaba vseh možnosti, ki jih ponujajo. Danes odpiramo novo poglavje za vse kupce, saj se bodo seznanili z novimi dimenzijami uporabnosti različnih pametnih izdelkov.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki