marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMineva deset let od predstavitve igre Angry Birds
13.12.2019

Pred desetimi leti je luč sveta ugledala igra Angry Birds in v hipu osvojila srca mladih in ne tako mladih uporabnikov. V vseh teh letih so barvaste jezne ptice postale ene najprepoznavnejših likov med mobilnimi igrami.

slikaSamsung Galaxy Fold razprodan v fazi prednaročil
11.12.2019

Samsung Electronics je sporočil, da so zaradi izredno velikega zanimanja pošle zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona v fazi prednaročil. Samsung bo, kolikor hitro bo le mogoče, zagotovil dodatne zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona in vsem uporabnikom, ki želijo prihodnost mobilne tehnologije izkusiti že danes, to tudi omogočil.

slikaXiaomi Mi Watch s prvo posodobitvijo pridobiva podporo za iOS
09.12.2019

Pametna ura Xiaomi Mi Watch dobiva prvo posodobitev vgrajene programske opreme z velikimi izboljšavami, pri čemer je najbolj pomembna podpora za Applov iOS. Posodobitev programske opreme je lansirana skupaj s Xiaomijevo aplikacijo Wear App za iOS.

slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

članki

Prihaja še hitrejši Samsung Galaxy S4 LTE-Advanced

Deli z ostalimi

19.06.2013
Objavil: Dare Gliha

Na južnokorejski trg naj bi že v prihajajočem mesecu prišla različica mobilnika Samsung Galaxy S4 LTE-Advanced. Novico je lansiral predsednik mobilnega dela Samsunga J.K. Shin.

Tako bo Samsung Galaxy S4 eden prvih mobilnikov, ki bo podpoial nov LTE-Advanced standard, ki bo v teoriji omogočal skoraj podvojene hitrosti glede na trenutni LTE. Več podrobnosti Shin ni izdal, znano je le, da bo mobilnih poganjalo Qualcomm-ovo čipovje, ter da bo cena višja kot je cena trenutne različice Galaxy-a S4.

»Prodaja Galaxy-a S4 je dobra. Prodaja se bolje kot njegov predhodnik SIII. Novi LTE-Advanced S4 bo le dodatek našemu segmentu pametnih mobilnikov, hkrati pa nam bo pomagal obdržati dobro prodajo,« je še dodal Shin.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki