marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Pri Applu zavračajo poročila o debelejši beli štirici

Deli z ostalimi

11.05.2011
Objavil: Mitja Zupančič

V nasprotju z vsemi poročili, primerjavami in meritvami opazovalcev, pri Applu kljub temu zatrjujejo o enaki debelini belega in črnega iPhona. Šli so celo tako daleč in dejali, da so poročila o debelejšem mobilniku "neumnost".

To so bile besede Applovega višjega podpredsednika marketinga Phila Schillerja, pravzaprav so bile njegove točne besede: "Ni debelejši, ne verjamite vsem traparijam, ki jih preberete".

Na žalost pa se pri Applu motijo, na spletu so številne fotografije obeh mobilnikov, kjer se razlika v debelosti hitro opazi. Črn je namreč debel nekje 9,3 mm, bel pa "kar" 9,5 mm.

Čeprav je 0,2 mm zanemarljiva razlika, se s tem ne strinjajo proizvajalci raznih etuijev. Njihovi izjemno oprijeti etuiji nekako ne sedejo lepo na bel iPhone, kljub Applovim trditvam, da razlik med modeloma ni.

Slika povzeta s strani: www.engadget.com

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki