marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

NetBlender predstavlja tehnologijo, ki povezuje iPhone in Blu-ray

Deli z ostalimi

07.06.2008
Objavil: Igor Prešeren

NetBlender je objavil novo Blue-ray Disc tehnologijo, ki omogoča napravam, kot sta iPhone in iPod Touch povezovanje z vsebinami na Blu-ray diskih. Ta tehnologija, imenovana BD Touch vzpostavi dvosmerno komunikacijo med WiFi povezavo, ki jo ima iPhone in spletno povezavo, ki je že vgrajena v Blue-ray predvajalnike. Tako se lahko preko te povezave prenašajo video vsebine, tekst, glasba in ukazi enoti.

BD Touch tako poveže izkušnjo gledanja velikega domačega kino zaslona z mobilnostjo, ki jo ponuja iPhone. Umetna inteligenca iPhona omogoča nepredstavljivo uporabniško interakcijo v primerjavi z ostalimi podobnimi ročnimi napravami. BD Touch aplikacije uporabljajo vse prednosti iPhonovega GPS sistema, 3D senzorjev in QWERTY tipkovnice. BD Touch aplikacije bodo prav tako delovale na vsakem Blu-ray Disc predvajalniku, ki bo omogočal BD Live. Eden izmed takšnih je na primer PlayStation 3.

Ostale nadgradnje BD Touch vključujejo:

 • Prenos digitalnih kopij filmov z Blue-ray diska na iPhone
 • Avtomatsko katalogiziranje uporabnikovih Blue-ray kompilacij in predlaganje novih filmov
 • Prikazovanje kratke vsebine in dodatnih informacij glede filma v sinhronizaciji z filmom
 • Preobrazbo obstoječih Blu-ray diskov v igre, ki bodo uporabljale iPhone za upravljanje

  Vse dodatne informacije glede BD Touch in BD Touch SDK lahko najdete na http://www.netblender.com.
 • fotografije
  komentarji
  Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

  Da
  Ne, imam nastavljeno angleščino
  Ne, imam nastavljen drug jezik
  Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
  Ne vem

  obveščanje

  Prijava na elektronske novice:

  e-pošta:

  več članki