marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

CBXC PetsMobility – mobilnik za domače ljubljenčke

Deli z ostalimi

22.11.2005
Objavil: Mitja Zupančič

PetsCell je vodoodporen, dvosmeren glasovno omogočen GPS mobilnik s svojimi osebnimi številkami. Zatakne se ga za ovratnico ljubljenčka.

S t.i. geo-fence (geo-ograjo) zmožnostjo in s senzorjem okoliških temperatur so lastniki domačih živali mirni, da je njihova živalca udobna in na varnem.

Ideja je preprosta. Če se živalca potika po ulici in jo nekdo najde, lahko preprosto pritisne gumb na ovratnici in s tem avtomatsko pokliče lastnika preko PetsCell mobilne naprave. Lastnik se lahko potem pogovori z osebo, kje prevzeti ljubljenčka.

Če lastnik želi, lahko tudi čez dan pokliče svojo živalco domov in ji "olajša" strah s "pogovorom" in ji zagotovi, da bo doma takoj po službi. Z aktivirano geo-fence funkcijo bo lastnik avtomatsko opozorjen preko e-pošte, SMS sporočila ali preko glasovnih sporočil na svoj mobilnik ali na klasično telefonsko linijo, če bo njihova živalca zapustila "dvorišče"

Naprava meri približno 12,7 cm v dolžino, 3,5 cm v širino in je 2 cm debela, je kompaktna, groba in pride z odstranljivo ploščico. S tem omogoča personalizacijo. PetsCell ima tudi USB priključek in tri programsko nastavljive gumbe.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki