marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Pepsi z Bluetoothom v svet oglaševanja

Deli z ostalimi

14.05.2007
Objavil: Klemen Sterle

Pepsi je začel z njihovo največjo marketinško naravnano akcijo z uporabo standarda bluetooth. Z bluetoothom bodo ljudje lahko sneli video posnetek njihove priljubljene papirnate reklame na njihove telefone.

Akcija dajanja video posnetkov na razpolago se je začela pred nedavnim. Trajala bo 2 meseca, vidljiva pa je na zunanjih oglasnih mestih kot so recimo avtobusne postaje v Washington D.C.-ju, Los Angelesu, Denverju in Orange Countyju in v kioskih v Pittsburgu in Philadelphii.

Vsaka od medijskih mrež je integrirala distribucijsko tehnologijo Qwikker Bluetooth v njihove ulične materiale. Vsak uporabnik, ki ima mobilnik z bluetoothom si lahko sname zastonj video posnetke iz Pepsi Smash reklame. Video posnetki, ki jih Pepsi daje je 5 "Pass The Mic" (podaj mikrofon) posnetkov freestyle hip hopa, ki ga je dal na voljo Yahoo! Music.

V prvem tednu pepsijeve akcije je bilo sporočeno, da je bil snemalni odstotek po celi mreži 27 %.

Karen Robinson iz Prime Point Media je izjavila: "Bluetooth posreduje res interaktivno uporabniško izkušnjo. Dodatno okreplja oglaševalsko akcijo, s tem da dovoli prenesti oglaševalsko vsebino na uporabnikov mobilnik kot del njihovega vsakdanjega življenja. S tem, ko smo omogočili približno 700.000 lokacij posebnih kioskov z Qwikker Bluetooth tehnologijo, lahko še bolj vplivamo na to, da bo dosegla svoj maksimum, sploh kar se tiče prodajnih dosežkov ter podpore Pepsijevim produktom."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki