marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

slikaApple na letošnji konferenci WWDC najavil kopico novosti
05.06.2019

Apple je na letošnji konferenci WWDC najavil kopico, predvsem programskih novosti, pri strojni opremi pa so predstavili nov najzmogljivejši računalnik Mac Pro ter nov zaslon Pro Display XDR, katerima skupni imenovalec je predvsem visoka začetna cena.

članki

Partnerstvo družb Lenovo in Razer za novo revolucijo v svetu igričarskih naprav

Deli z ostalimi

02.12.2015
Objavil: Dare Gliha

Na dogodku DreamHack Winter 2015 sta podjetji Lenovo in Razer predstavili prvi prototip skupnega igričarskega namiznega računalnika, ki bo uradno predstavljen na sejmu CES (Consumer Electronics Show) 2016.

Podjetji bosta prodajali in oglaševali posebne različice Lenovo igričarskih računalnikov iz družine Y, prepoznavni bodo po oznaki Razer Edition. Lenovo, največji proizvajalec računalnikov na svetu, bo v partnerstvo prispeval proizvodne zmogljivosti, Razer pa nove tehnologije in programsko opremo s področja povezanih igričarskih naprav.

Igranje iger na namiznih računalnikih danes nudi najbolj bogato uporabniško izkušnjo – delno na račun vrhunskih grafičnih in procesorskih zmogljivosti pa tudi na račun namenskih igričarskih dodatkov. Lenovo bo še naprej razvijal namenske igričarske računalnike, Razer pa bo skrbel za izboljšanje igričarske izkušnje. Vsi prihodnji izdelki Lenovo Razer Edition bodo temeljili na računalnikih iz družine Y, a bodo opremljeni s prepoznavnimi Razerjevimi elementi – tudi svetlobnim podpisom.

Razer je zelo cenjeno podjetje v igričarski skupnosti. S ponudbo računalnikov Lenovo Y series Razer Edition bodo svojim strankam ponudili še boljše izdelke. Obe podjetji bosta tudi skupno vlagali v razvoj novih tehnologij s področja igričarske uporabniške izkušnje.
Strateško partnerstvo podjetij Lenovo in Razer prinaša nove oblike izdelkov ter nove priložnosti za trženje le-teh s strani obeh partnerjev.

“Navdušeni smo nad partnerstvom s podjetjem Razer, verjamemo, da bosta podjetji poskrbeli za kar najboljšo igričarsko izkušnjo. Naše inženirsko in oblikovalsko znanje ter vrhunska proizvodnja, združena z Razerjevimi izkušnjami s področja igričarske industrije, obetata vrsto zmagovalnih igričarskih naprav in rešitev ter povsem nove igričarske uporabniške izkušnje,” je povedal vodja oddelka delovnih postaj, igričarskih in industrijskih rešitev v družbi Lenovo Victor Rios.

Soustanovitelj in izvršni direktor podjetja Razer Min-Liang Tan je dodal: “Partnerstvo prinaša nove priložnosti za snovanje še boljšega igričarskega življenjskega sloga, podprtega z vrhunskimi napravami. Lenovo je največji proizvajalec računalnikov na svetu, Razer pa številka ena med igričarskimi rešitvami. Skupaj premoremo strast, znanje in zmogljivosti, da še bolj razveselimo igričarje po vsem svetu.”

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki