marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Partnerstvo družb Lenovo in Razer za novo revolucijo v svetu igričarskih naprav

Deli z ostalimi

02.12.2015
Objavil: Dare Gliha

Na dogodku DreamHack Winter 2015 sta podjetji Lenovo in Razer predstavili prvi prototip skupnega igričarskega namiznega računalnika, ki bo uradno predstavljen na sejmu CES (Consumer Electronics Show) 2016.

Podjetji bosta prodajali in oglaševali posebne različice Lenovo igričarskih računalnikov iz družine Y, prepoznavni bodo po oznaki Razer Edition. Lenovo, največji proizvajalec računalnikov na svetu, bo v partnerstvo prispeval proizvodne zmogljivosti, Razer pa nove tehnologije in programsko opremo s področja povezanih igričarskih naprav.

Igranje iger na namiznih računalnikih danes nudi najbolj bogato uporabniško izkušnjo – delno na račun vrhunskih grafičnih in procesorskih zmogljivosti pa tudi na račun namenskih igričarskih dodatkov. Lenovo bo še naprej razvijal namenske igričarske računalnike, Razer pa bo skrbel za izboljšanje igričarske izkušnje. Vsi prihodnji izdelki Lenovo Razer Edition bodo temeljili na računalnikih iz družine Y, a bodo opremljeni s prepoznavnimi Razerjevimi elementi – tudi svetlobnim podpisom.

Razer je zelo cenjeno podjetje v igričarski skupnosti. S ponudbo računalnikov Lenovo Y series Razer Edition bodo svojim strankam ponudili še boljše izdelke. Obe podjetji bosta tudi skupno vlagali v razvoj novih tehnologij s področja igričarske uporabniške izkušnje.
Strateško partnerstvo podjetij Lenovo in Razer prinaša nove oblike izdelkov ter nove priložnosti za trženje le-teh s strani obeh partnerjev.

“Navdušeni smo nad partnerstvom s podjetjem Razer, verjamemo, da bosta podjetji poskrbeli za kar najboljšo igričarsko izkušnjo. Naše inženirsko in oblikovalsko znanje ter vrhunska proizvodnja, združena z Razerjevimi izkušnjami s področja igričarske industrije, obetata vrsto zmagovalnih igričarskih naprav in rešitev ter povsem nove igričarske uporabniške izkušnje,” je povedal vodja oddelka delovnih postaj, igričarskih in industrijskih rešitev v družbi Lenovo Victor Rios.

Soustanovitelj in izvršni direktor podjetja Razer Min-Liang Tan je dodal: “Partnerstvo prinaša nove priložnosti za snovanje še boljšega igričarskega življenjskega sloga, podprtega z vrhunskimi napravami. Lenovo je največji proizvajalec računalnikov na svetu, Razer pa številka ena med igričarskimi rešitvami. Skupaj premoremo strast, znanje in zmogljivosti, da še bolj razveselimo igričarje po vsem svetu.”

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki