marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Paketi SIMPL brez naročnine

Deli z ostalimi
Si.mobil

17.08.2009
Objavil: Thomas Bergant

Družba Si.mobil od danes ponuja nove pakete SIMPL brez mesečne naročnine in z najboljšo enotno ceno 11 centov/min za klice v vsa omrežja v Sloveniji, za SMS ali MMS. Uporabniki paketov SIMPL se bodo lahko sami odločili ali bodo stroške storitev poravnali preko mesečnega računa ali pa z vrednostnimi karticami HALO. Paketi omogočajo popoln nadzor nad stroški s samodejnim spremljanjem porabe.

Si.mobilova ponudba paketov za zasebne uporabnike se odslej deli na pakete z naročnino in pakete brez naročnine. Paketi z naročnino, kot so ORTO in ZAME, omogočajo klice in ostale storitve po 0 evrov. Novi paketi SIMPL pa so brez mesečne naročnine in stroški se zaračunavajo glede na dejansko porabo.

Uporabniki se glede na svoje navade lahko odločijo za enega od treh novih paketov SIMPL:
· SIMPL: predstavlja najboljšo enotno tarifo na slovenskem trgu, to je 0,11 EUR/min za klice v vsa omrežja v Sloveniji, ter za sporočila SMS in MMS;
· SIMPL SI: je namenjen uporabnikom, ki več klicev opravijo v domačem omrežju, saj ta omogoča klice v Si.mobilovem omrežju za 0,08 EUR/min;
· SIMPL SMS: je najprimernejša izbira za uporabnike, ki veliko komunicirajo s kratkimi sporočili, saj omogoča pošiljanje sporočil SMS in MMS za 0,05 EUR/sporočilo.

Uporabniki paketov brez naročnine SIMPL se lahko sami odločijo, na kakšen način bodo plačevali svoje stroške – preko mesečnega računa ali s karticami HALO. Paketi, ki omogočajo plačevanje preko mesečnega računa, se imenujejo SIMPL, SIMPL SI in SIMPL SMS. Paketi, kjer uporabnik stroške plačuje z vrednostnimi karticami HALO, pa se imenujejo HALO SIMPL, HALO SIMPL SI in HALO SIMPL SMS.

Paketi SIMPL so namenjeni uporabnikom, ki želijo čim večji nadzor nad svojimi stroški. V ta namen Si.mobil uporabnikom paketov SIMPL ponuja tudi možnost samodejnega dnevnega obveščanja o porabi preko SMS-ov. Brezplačno storitev samodejnega spremljanja porabe SIMPL STANJE si uporabniki lahko vklopijo na Si.mobilovem prodajnem mestu ali s klicem v Center za pomoč uporabnikom (080 40 40 40).

Uporabnikom paketov SIMPL so na voljo vsi mobilniki iz ponudbe po rednih prodajnih cenah, med njimi tudi nekateri po izjemno dostopnih cenah, kot je Samsung SGH-C270 za 35 evrov. Uporabniki SIMPL se bodo lahko odločili tudi za nakup mobilnika na obroke.

Paketi SIMPL omogočajo tudi največjo možno prilagodljivost, saj uporabniki z nakupom telefona ne bodo vezani in svojo tarifo lahko kadarkoli preprosto zamenjajo.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki