marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Paketi SIMPL brez naročnine

Deli z ostalimi
Si.mobil

17.08.2009
Objavil: Thomas Bergant

Družba Si.mobil od danes ponuja nove pakete SIMPL brez mesečne naročnine in z najboljšo enotno ceno 11 centov/min za klice v vsa omrežja v Sloveniji, za SMS ali MMS. Uporabniki paketov SIMPL se bodo lahko sami odločili ali bodo stroške storitev poravnali preko mesečnega računa ali pa z vrednostnimi karticami HALO. Paketi omogočajo popoln nadzor nad stroški s samodejnim spremljanjem porabe.

Si.mobilova ponudba paketov za zasebne uporabnike se odslej deli na pakete z naročnino in pakete brez naročnine. Paketi z naročnino, kot so ORTO in ZAME, omogočajo klice in ostale storitve po 0 evrov. Novi paketi SIMPL pa so brez mesečne naročnine in stroški se zaračunavajo glede na dejansko porabo.

Uporabniki se glede na svoje navade lahko odločijo za enega od treh novih paketov SIMPL:
· SIMPL: predstavlja najboljšo enotno tarifo na slovenskem trgu, to je 0,11 EUR/min za klice v vsa omrežja v Sloveniji, ter za sporočila SMS in MMS;
· SIMPL SI: je namenjen uporabnikom, ki več klicev opravijo v domačem omrežju, saj ta omogoča klice v Si.mobilovem omrežju za 0,08 EUR/min;
· SIMPL SMS: je najprimernejša izbira za uporabnike, ki veliko komunicirajo s kratkimi sporočili, saj omogoča pošiljanje sporočil SMS in MMS za 0,05 EUR/sporočilo.

Uporabniki paketov brez naročnine SIMPL se lahko sami odločijo, na kakšen način bodo plačevali svoje stroške – preko mesečnega računa ali s karticami HALO. Paketi, ki omogočajo plačevanje preko mesečnega računa, se imenujejo SIMPL, SIMPL SI in SIMPL SMS. Paketi, kjer uporabnik stroške plačuje z vrednostnimi karticami HALO, pa se imenujejo HALO SIMPL, HALO SIMPL SI in HALO SIMPL SMS.

Paketi SIMPL so namenjeni uporabnikom, ki želijo čim večji nadzor nad svojimi stroški. V ta namen Si.mobil uporabnikom paketov SIMPL ponuja tudi možnost samodejnega dnevnega obveščanja o porabi preko SMS-ov. Brezplačno storitev samodejnega spremljanja porabe SIMPL STANJE si uporabniki lahko vklopijo na Si.mobilovem prodajnem mestu ali s klicem v Center za pomoč uporabnikom (080 40 40 40).

Uporabnikom paketov SIMPL so na voljo vsi mobilniki iz ponudbe po rednih prodajnih cenah, med njimi tudi nekateri po izjemno dostopnih cenah, kot je Samsung SGH-C270 za 35 evrov. Uporabniki SIMPL se bodo lahko odločili tudi za nakup mobilnika na obroke.

Paketi SIMPL omogočajo tudi največjo možno prilagodljivost, saj uporabniki z nakupom telefona ne bodo vezani in svojo tarifo lahko kadarkoli preprosto zamenjajo.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki