marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei P30 in P30 Pro šele konec marca
18.02.2019

Čeprav je mobilni kongres pred vrati, se še vedno ne ve, kaj bo tam predstavil Huawei. Ve se, da bodo verjetno prikazali novo 5G napravo, žal pa verjetno tam ne bo predstavitve naslednikov njihove serije P, modela P30 in P30 Pro.

slikaBixby tudi na novih Samsungovih QLED televizijah
15.02.2019

Samsung Electronics Co. je na dogodku Samsung Evropski Forum v Portu, ki je potekal v kongresnem centru Alfandega Porto, predstavil celotno serijo QLED TV 2019, na katerih je nameščena tudi digitalna pomočnica Bixby.

slikaSamsung bo na Unpacked dogodku predstavil tudi zložljiv mobilnik
13.02.2019

Samsung je letos na sejmu CES določenim novinarjem pokazal svoj zložljivi mobilnik, ki so ga takrat poimenovali Galaxy Fold. Predvidevalo se je, da ga bodo uradno predstavili skupaj z novim Galaxy S10, sedaj pa so to domnevo tudi uradno potrdili.

slikaApple odpravil napako v aplikaciji FaceTime
11.02.2019

Apple je zakrpal varnostno luknjo, ki so jo prejšnji mesec odkrili pri skupinskem FaceTime pogovoru. Uporabniki so tako že prejeli obvestilo o posodobitvi iOS na različico 12.1.4.

slikaKaspersky Lab opozarja na varno rabo interneta
06.02.2019

Kaspersky Lab je včeraj na dan varne rabe interneta uporabnike opozaril, naj ne nasedajo vabljivim sporočilom prijaznih princev. Pri tem jih poziva, da tudi sami prispevajo za varnejši internet s skrbjo za lastno varnostno formo.

slikaApple bo v kratkem izdal popravek za varnostno luknjo v aplikaciji FaceTime
04.02.2019

Apple se je uporabnikom v petek opravičil za napako v aplikaciji FaceTime, zaradi katere je bilo mogoče prisluškovati drugim ljudem. Hkrati so še napovedali popravek, ki bo na voljo v naslednjem tednu.

članki

OnePlus 6 podira rekorde prodaje

Deli z ostalimi

15.06.2018
Objavil: Dare Gliha

Pri OnePlus so razkrili, da so v manj kot enem mesecu uspeli prodati več kot milijon enot svojega najnovejšega pametnega telefona OnePlus 6. Natančneje, podjetje je to številko doseglo v 22-ih dneh.

Ob tem mejniku je predsednik Pete Lau povedal, da so vedno poslušali svoje uporabnike in jim tako dostavili pametne telefone, ki združujejo oblikovanje in zmogljivost. »OnePlus 6 je naš najbolj uravnotežen telefon, ki združuje slog in hitrost. Ta pristop je doprinesel k vračanju starih strank ter pridobitvi novih, oboji pa so omogočili ta mejnik prodaje,« je še dodal.

Predhodnika OnePlus 5 in 5T sta za mejnik milijon prodanih mobilnikov potrebovala okoli tri mesece. Pri podjetju so še razkrili, da je najbolj priljubljena različica aktualnega modela tista z 256 GB pomnilnika.

Letos je OnePlus dodal tudi več maloprodajnih partnerjev in večjih operaterjev v Evropi. Med njimi so tako Telia (Švedska), Three (Danska) in Belsimpel (Nizozemska), podpisali pa so tudi pogodbo z Bouygues (Francija). Dodatno je OnePlus 6 na voljo tudi na Amazonu v Italiji, Nemčiji, Franciji in Španiji.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki