marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

članki

Kupci telefona OnePlus 12R s kapaciteto 256 GB so upravičeni do popolnega vračila kupnine


19.02.2024
Objavil: Dare Gliha

OnePlus 12R je pred kratkim prišel na severnoameriško in evropsko tržišče, vendar so tisti, ki so pred tem kupili različico s pomnilnikom 256 GB, zdaj upravičeni do popolnega povračila, če so pripravljeni vrniti svojo napravo.

Če povzamemo, je OnePlus oglaševal, da ima OP 12R s 16 GB pomnilnika RAM in 256 GB prostora za shranjevanje vgrajen pomnilnik UFS 4.0, medtem ko je dejansko uporabljal počasnejši tip UFS 3.1, kar je pozneje potrdil predsednik in operativni direktor podjetja OnePlus Kinder Liu. Ta je zdaj potrdil, da so vsi kupci OnePlus 12R s pomnilnikom 256 GB upravičeni do popolnega povračila denarja, ki velja do 16. marca.

"Če ste prejeli različico OnePlus 12R 256 GB in se želite pogovoriti o situaciji s tipom pomnilnika v telefonu, se obrnite na službo za pomoč strankam prek običajnega kanala. Z vami se bodo lahko pogovorili o nadaljnjih korakih, vse do vračila denarja do 16. marca 2024.

Še vedno smo prepričani, da OnePlus 12R izpolnjuje visoka pričakovanja, ki jih imate do naših naprav, in da vam bo všeč, ko ga boste preizkusili. Upam pa tudi, da naše hitro ukrepanje kaže, da cenimo naš odnos z vami, našo skupnostjo, in je pripomoglo k povrnitvi vašega zaupanja v nas," je povedal Kinder Liu, predsednik in operativni direktor družbe OnePlus

Če ste kupili OnePlus 12R s kapaciteto 256 GB in želite zaprositi za vračilo denarja, se obrnite na OnePlusovo službo za stranke. Postopek bi moral biti enostaven, vendar ne pozabite, da je časovno omejeno obdobje za vračilo denarja veljavno do 16. marca.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki