marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Ogrevanje za 20. NT konferenco: Microsoft TechDays

Deli z ostalimi

21.01.2015
Objavil: Dare Gliha

Microsoftovo 20. NT konferenco bomo pozdravili v Portorožu, aktivne priprave na dogodek pa so že v polnem teku. V torek, 27. januarja, bo drugi TechDays dogodek, kjer bodo predstavljene novosti iz IT sveta. Izobraževalni dogodek bo potekal na Fakulteti za računalništvo in informatiko (Večna pot 113, Ljubljana), udeleženci pa se bodo poglabljali v različne tematike. Na voljo so štirje obsežni seminarji, udeležba na dogodku pa je brezplačna.

Prijava na enega od štirih brezplačnih seminarjev do zapolnitve mest

Udeležba na dogodku je brezplačna, a se morate nanj predhodno prijaviti prek spletne strani: www.ntk.si/techdays. Prijave sprejemajo do zapolnitve mest, pripravljajo pa štiri različne seminarje.

Skupaj s prihajajočim operacijskim sistemom za namizje prihaja tudi nova različica Windows Serverja, za sedaj poimenovana vNext. Kaj vse prinaša, bo predstavljeno na Windows Server vNext seminarju.

Seminar "Visual Studio 2015" bo tehnično poglobljen in je namenjen razvijalcem, ki vsakodnevno uporabljajo Microsoftova razvojna orodja. Ena izmed glavnih novosti Visual Studia 2015 je "cross platform" razvoj aplikacij, tj. kako lahko naenkrat razvijamo aplikacijo za več mobilnih platform hkrati.

Celodnevni seminar "Naučimo se C#" je namenjen vsem tistim, ki že znajo programirati, ne poznajo pa Microsoftovega razvojnega okolja in platforme, ali pa bi želeli osvežiti znanje Visual Studia ter .NET-a.

Zadnji, četrti seminar, je namenjen varnosti. ModernBiz Tech Series: Safeguard Your Business bo postregel z napotki, kako lahko bolje varujemo naše sisteme, od varnostnih kopij, zaščito namiznih operacijskih sistemov, Windows Server 2012 R2. Na koncu še pogled s hekerske strani, razlogu, zakaj so vsa prejšnje teme res pomembne.

Več informacij vam je na voljo na spletni strani: www.ntk.si/TechDays.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki