marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Ogrevanje za 20. NT konferenco: Microsoft TechDays

Deli z ostalimi

21.01.2015
Objavil: Dare Gliha

Microsoftovo 20. NT konferenco bomo pozdravili v Portorožu, aktivne priprave na dogodek pa so že v polnem teku. V torek, 27. januarja, bo drugi TechDays dogodek, kjer bodo predstavljene novosti iz IT sveta. Izobraževalni dogodek bo potekal na Fakulteti za računalništvo in informatiko (Večna pot 113, Ljubljana), udeleženci pa se bodo poglabljali v različne tematike. Na voljo so štirje obsežni seminarji, udeležba na dogodku pa je brezplačna.

Prijava na enega od štirih brezplačnih seminarjev do zapolnitve mest

Udeležba na dogodku je brezplačna, a se morate nanj predhodno prijaviti prek spletne strani: www.ntk.si/techdays. Prijave sprejemajo do zapolnitve mest, pripravljajo pa štiri različne seminarje.

Skupaj s prihajajočim operacijskim sistemom za namizje prihaja tudi nova različica Windows Serverja, za sedaj poimenovana vNext. Kaj vse prinaša, bo predstavljeno na Windows Server vNext seminarju.

Seminar "Visual Studio 2015" bo tehnično poglobljen in je namenjen razvijalcem, ki vsakodnevno uporabljajo Microsoftova razvojna orodja. Ena izmed glavnih novosti Visual Studia 2015 je "cross platform" razvoj aplikacij, tj. kako lahko naenkrat razvijamo aplikacijo za več mobilnih platform hkrati.

Celodnevni seminar "Naučimo se C#" je namenjen vsem tistim, ki že znajo programirati, ne poznajo pa Microsoftovega razvojnega okolja in platforme, ali pa bi želeli osvežiti znanje Visual Studia ter .NET-a.

Zadnji, četrti seminar, je namenjen varnosti. ModernBiz Tech Series: Safeguard Your Business bo postregel z napotki, kako lahko bolje varujemo naše sisteme, od varnostnih kopij, zaščito namiznih operacijskih sistemov, Windows Server 2012 R2. Na koncu še pogled s hekerske strani, razlogu, zakaj so vsa prejšnje teme res pomembne.

Več informacij vam je na voljo na spletni strani: www.ntk.si/TechDays.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki