marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Ob vezavi na paket Mobilni internet Freestyle Si.mobil podarja 300 evrov za nakup iPada in ostalih računalnikov

Deli z ostalimi
Si.mobil

17.02.2011
Objavil: Thomas Bergant

Od 15. februarja naprej so uporabnikom s Si.mobilovo ponudbo iZJEMNO vrhunski računalniki lažje dosegljivi. Posamezniki si lahko izberejo izjemen in trenutno najbolj vroč tablični računalnik iPad ali kateri drugi računalnik pri ponudnikih Big Bang, iSpot ali iStyle. Si.mobil pa jim bo ob vezavi za 24 mesecev na paket Mobilni internet Freestyle poklonil kupon v vrednosti 300 evrov za nakup izbranega računalnika.

Ponudba iZJEMNO, uporabniku, ki se bo vezal na paket Mobilni internet Freestyle za 24 mesecev, poleg kupona omogoča 10GB prenosa podatkov na mesec, vključuje kartico microSIM za iPad, USB modem Vodafone K3765 za le 1 evro, 30-dnevno brezplačno uporabo protivirusnega programa Si.internet zaščita ter brezplačno uporabo storitve za varnostno kopiranje in obnavljanje podatkov Si.arhiv za 1GB podatkov. Vse to za mesečno naročnino 30 evrov.

Si.mobilovo zmogljivo omrežje uporabnikom Mobilnega interneta z najnovejšo tehnologijo HSPA+ omogoča prenos podatkov s hitrostjo do 21 Mbit/s.

Več o ponudbi iZJEMNO na spletni strani.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki