marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

slikaHuawei Slovenija predstavil novosti za naš trg
11.11.2019

Huawei Slovenija je prejšnji teden v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja predstavil jesenske novosti, za naš trg. Telekomunikacijski gigant se tako lahko pohvali z brezžičnimi stereo slušalkami FreeBuds 3 in telefonom Nova 5T. Največ zanimanja pa sta deležni obe različici pametnih ur Huawei Watch GT 2, večja s premerom 46mm in manjša s premerom 42mm, ki na police prihaja konec novembra.

slikaSamsung in IBM predstavljata 5G mobilne rešitve, ki temeljijo na umetni inteligenci
08.11.2019

Samsung Electronics in IBM sta na dogodku Samsung Developer Conference 2019 predstavila novo skupno platformo, ki temelji na zmogljivosti IBM Cloud rešitve, umetni inteligenci in vključuje Samsung mobilne rešitve. Sodelovanje med družbama združuje IBM rešitve s Samsung Galaxy ekosistemom, kar omogoča nudenje vrhunskih storitev za poslovne stranke.

slikaSamsung zapira oddelek za izdelovanje čipov po meri
06.11.2019

Samsung že od leta 2016 in mobilnika Galaxy S7 uporablja lastne čipe Exynos, ki temeljijo na v hiši razvitih jedrih Mongoose. Očitno pa se sedaj to spreminja, saj iz Austina v Texasu prihaja novica, da podjetje zapira oddelek ter s tem odpušča okoli 300 zaposlenih.

slikaHuawei se je odzval na obtožbe ameriškega predstavnika na forumu za kibernetsko varnost
04.11.2019

Huawei je neutemeljene obtožbe na račun zaupljivosti podjetja, ki jih je na 5. Evropskem forumu za kibernetsko varnost v Katovicah na Poljskem izrekel uradnik ameriškega zunanjega ministrstva, označil za popoln »nesmisel«.

članki

Ob vezavi na paket Mobilni internet Freestyle Si.mobil podarja 300 evrov za nakup iPada in ostalih računalnikov

Deli z ostalimi
Si.mobil

17.02.2011
Objavil: Thomas Bergant

Od 15. februarja naprej so uporabnikom s Si.mobilovo ponudbo iZJEMNO vrhunski računalniki lažje dosegljivi. Posamezniki si lahko izberejo izjemen in trenutno najbolj vroč tablični računalnik iPad ali kateri drugi računalnik pri ponudnikih Big Bang, iSpot ali iStyle. Si.mobil pa jim bo ob vezavi za 24 mesecev na paket Mobilni internet Freestyle poklonil kupon v vrednosti 300 evrov za nakup izbranega računalnika.

Ponudba iZJEMNO, uporabniku, ki se bo vezal na paket Mobilni internet Freestyle za 24 mesecev, poleg kupona omogoča 10GB prenosa podatkov na mesec, vključuje kartico microSIM za iPad, USB modem Vodafone K3765 za le 1 evro, 30-dnevno brezplačno uporabo protivirusnega programa Si.internet zaščita ter brezplačno uporabo storitve za varnostno kopiranje in obnavljanje podatkov Si.arhiv za 1GB podatkov. Vse to za mesečno naročnino 30 evrov.

Si.mobilovo zmogljivo omrežje uporabnikom Mobilnega interneta z najnovejšo tehnologijo HSPA+ omogoča prenos podatkov s hitrostjo do 21 Mbit/s.

Več o ponudbi iZJEMNO na spletni strani.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki