marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Ob vezavi na paket Mobilni internet Freestyle Si.mobil podarja 300 evrov za nakup iPada in ostalih računalnikov


17.02.2011
Objavil: Thomas Bergant

Od 15. februarja naprej so uporabnikom s Si.mobilovo ponudbo iZJEMNO vrhunski računalniki lažje dosegljivi. Posamezniki si lahko izberejo izjemen in trenutno najbolj vroč tablični računalnik iPad ali kateri drugi računalnik pri ponudnikih Big Bang, iSpot ali iStyle. Si.mobil pa jim bo ob vezavi za 24 mesecev na paket Mobilni internet Freestyle poklonil kupon v vrednosti 300 evrov za nakup izbranega računalnika.

Ponudba iZJEMNO, uporabniku, ki se bo vezal na paket Mobilni internet Freestyle za 24 mesecev, poleg kupona omogoča 10GB prenosa podatkov na mesec, vključuje kartico microSIM za iPad, USB modem Vodafone K3765 za le 1 evro, 30-dnevno brezplačno uporabo protivirusnega programa Si.internet zaščita ter brezplačno uporabo storitve za varnostno kopiranje in obnavljanje podatkov Si.arhiv za 1GB podatkov. Vse to za mesečno naročnino 30 evrov.

Si.mobilovo zmogljivo omrežje uporabnikom Mobilnega interneta z najnovejšo tehnologijo HSPA+ omogoča prenos podatkov s hitrostjo do 21 Mbit/s.

Več o ponudbi iZJEMNO na spletni strani.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki