marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Ob vezavi na paket Mobilni internet Freestyle Si.mobil podarja 300 evrov za nakup iPada in ostalih računalnikov

Deli z ostalimi
Si.mobil

17.02.2011
Objavil: Thomas Bergant

Od 15. februarja naprej so uporabnikom s Si.mobilovo ponudbo iZJEMNO vrhunski računalniki lažje dosegljivi. Posamezniki si lahko izberejo izjemen in trenutno najbolj vroč tablični računalnik iPad ali kateri drugi računalnik pri ponudnikih Big Bang, iSpot ali iStyle. Si.mobil pa jim bo ob vezavi za 24 mesecev na paket Mobilni internet Freestyle poklonil kupon v vrednosti 300 evrov za nakup izbranega računalnika.

Ponudba iZJEMNO, uporabniku, ki se bo vezal na paket Mobilni internet Freestyle za 24 mesecev, poleg kupona omogoča 10GB prenosa podatkov na mesec, vključuje kartico microSIM za iPad, USB modem Vodafone K3765 za le 1 evro, 30-dnevno brezplačno uporabo protivirusnega programa Si.internet zaščita ter brezplačno uporabo storitve za varnostno kopiranje in obnavljanje podatkov Si.arhiv za 1GB podatkov. Vse to za mesečno naročnino 30 evrov.

Si.mobilovo zmogljivo omrežje uporabnikom Mobilnega interneta z najnovejšo tehnologijo HSPA+ omogoča prenos podatkov s hitrostjo do 21 Mbit/s.

Več o ponudbi iZJEMNO na spletni strani.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki