marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPrvi pametni telefon s petimi zlatimi oznakami DXOMARK 2024
18.03.2024

HONOR je s svojim najnovejšim modelom pametnega telefona Magic6 Pro ponovno na novo definiral meje segmenta prvokakovostnih pametnih telefonov. HONOR Magic6 Pro je prvi pametni telefon, ki mu je DXOMARK 2024 podelil pet zlatih ocen.

slikaApple je določil čas za dostop do alternativnih trgovin z aplikacijami po izstopu iz EU
15.03.2024

Apple je končno razkril, kakšna je napovedana politika “gone for too long” (politika predolgega odhoda) do uporabnikov, ki so si naložili aplikacije izven trgovine AppStore in zapustijo Evropsko unijo. To obdobje je sedaj točno določeno, in sicer 30 dni.

slikaTelefon z Androidom lahko sedaj uporabljate kot kamero v operacijskem sistemu Windows 11
13.03.2024

Najnovejši dodatek k programu Windows Insider je možnost uporabe telefona ali tabličnega računalnika s sistemom Android kot spletne kamere. Uporabniki Windows 11, ki so vključeni v program Insider, lahko zdaj med videokonferenčnimi sejami kot spletno kamero uporabljajo vse telefone ali tablične računalnike z operacijskim sistemom Android 9.0 in novejšim.

slikaApple je imel sedem najbolje prodajanih pametnih telefonov v letu 2023
11.03.2024

V novem poročilu družbe Counterpoint Research je navedeno, da je imel Apple leta 2023 sedem najbolje prodajanih pametnih telefonov, kar se je zgodilo prvič. Preostala tri mesta v prvi deseterici je zasedel Samsung.

članki

Nova ponudba A1 na fleksibilen način združuje fiksne in mobilne storitve


20.04.2017
Objavil: Thomas Bergant

A1 Slovenija je predstavil svojo prvo konvergentno ponudbo, ki združuje fiksne in mobilne storitve na način, kot ga na slovenskem trgu še nismo videli. Paketi A1 Kombo združujejo internet, televizijo, fiksno in mobilno telefonijo ter so najbolj preprosta, uporabniku prijazna in fleksibilna ponudba na trgu.

Z izbiro paketov A1 Kombo lahko uporabniki preprosto odpovedo storitve, ki jih ne potrebujejo, in obdržijo samo tiste, ki jih želijo, ter tako znižajo svoj mesečni račun. Poleg tega je A1 kot edini operater v Sloveniji in eden redkih na svetu svojim uporabnikom omogočil neomejen mobilni prenos podatkov. Na voljo je vsem uporabnikom, ki združijo pakete A1 Kombo z vsaj dvema mobilnima številkama. Takšne kombinacije so na voljo že od 49,98 EUR na mesec.

A1 Slovenija uporabnikom ponuja možnost združevanja svojih fiksnih in mobilnih storitev na enem računu, kar jim omogoča kakovostno in preprosto uporabniško izkušnjo. Novi fleksibilni paketi – A1 Kombo S, A1 Kombo M in A1 Kombo L – ponujajo bogat in raznolik izbor televizijskih programov, različne hitrosti internetne povezave ter neomejene klice v fiksna omrežja v Sloveniji in tujini, k čemur uporabniki zlahka dodajo še mobilne pakete, ki jih želijo ali že imajo.

»Paketi A1 Kombo temeljijo na ideji, da odstraniš vse, česar ne potrebuješ, in plačaš samo za tisto, kar uporabljaš. Če naši uporabniki ne potrebujejo katere od storitev, jo preprosto odstranijo in si tako znižajo mesečni račun. Če uporabnik, na primer, ne potrebuje fiksne telefonije, lahko izbere zase najprimernejši paket A1 Kombo, obdrži internet in televizijo ter prejme popust, ko odstrani fiksno telefonijo,« je razložil Jure Bohinc, vodja za upravljanje ponudbe in vrednosti v A1 Slovenija. »Poleg tega kot eni prvih na svetu omogočamo našim uporabnikom možnost neomejenega mobilnega prenosa podatkov, če združijo vse: TV, internet, fiksno telefonijo in vsaj dve mobilni številki. Vse to lahko dobijo že za manj kot 50 EUR na mesec. Če želijo dodati še več mobilnih številk z neomejenim prenosom podatkov, lahko to seveda storijo in tako pokrijejo vso družino.«

A1 Slovenija je že pripravil posebno promocijsko ponudbo za vse nove uporabnike paketov A1 Kombo, ki jim prinašajo do 13 EUR nižje cene na mesec, če že uporabljajo ali začnejo uporabljati vsaj en mobilni naročniški paket A1. Poleg tega lahko naročniki paketov A1 Kombo brezplačno preizkusijo še dve dodatni storitvi – mobilno televizijo in časovni zamik (brezplačno s paketom A1 Kombo L in brezplačno za 3 mesece s paketom A1 Kombo S ali M).

»Tri različne velikosti paketov A1 Kombo in neomejen mobilni prenos podatkov skupaj z ugodnostmi, ki smo jih predstavili danes in prejšnji teden – kot na primer polna hitrost LTE omrežja in A1 Klub – predstavljajo odličen temelj za uporabnike A1, da si lahko oblikujejo izkušnjo, ki jo želijo živeti v digitalnem svetu. Nova ponudba je tudi prvi dokaz naše preobrazbe v celovitega ponudnika digitalnih storitev. Še naprej bomo trdo delali in se trudili našim uporabnikom ponuditi še bolj zanimive priložnosti in odlične storitve, ki bodo obogatile njihovo izkušnjo življenja, dela in zabave,« je poudaril Dejan Turk, predsednik uprave A1 Slovenija.

Več o paketih A1 Kombo >> www.a1.si/fiksni-narocniski-paketi-kombo

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki